Аналіз ринку і стратегія для бізнес-ідеї - Pro-Consulting

Аналіз ринку і стратегія для бізнес-ідеї - Pro-Consulting

Зв'язок аналізу ринку і стратегії для бізнес-ідеї

Замислившись над практичними питаннями відкриття або розвитку бізнесу, підприємець підходить до необхідності розробки стратегії для бізнес-ідеї, а почавши її розробляти відчуває гостру необхідність в отриманні достовірної інформації про те середовище, в якому майбутнє підприємство стане працювати.

Таким чином потенційний підприємець або інвестор усвідомлює важливість таких понять як маркетингове дослідження, бізнес-планування, інвестиційний аналіз. Визначивши зв'язок якісного аналізу ринку і успішної стратегії для бізнес-ідеї, її власник починає пошук виконавця для проведення маркетингового дослідження.

Перегляньте матеріал про аналіз попиту як складову аналізу ринку

Аналіз ринку від компанії Pro-Consulting: наші переваги

Створити міцний інформаційно-аналітичний фундамент стратегії для бізнес-ідеї - значить забезпечити умови для її втілення в працююче підприємство, спираючись не на хиткі ідеальні уявлення про ринок, а на його реальні параметри, існуючі бар'єри і ризики, можливості, фактори впливу та тенденції розвитку.

Якщо ви намагаєтеся самостійно вивчити ринок, на якому працює ваша компанія, зв'яжіться з нами - ми сформуємо оптимальну структуру аналізу вашого ринку

Аналіз ринку від компанії Pro-Consulting привертає замовників такими перевагами як:

• наявність команди аналітиків;

Pro-Consulting активно працює на ринку консалтингових послуг з 2004 року; з 2005 року - член Української асоціації маркетингу. За цей час виконано понад 1700 проектів з маркетингових досліджень для понад тисячі клієнтів.

• аналіз ринку на рівні світових стандартів якості;

Аналіз ринку від Pro-Consulting виконується із застосуванням методик ESOMAR, визнаних у всьому світі як еталон для маркетингових досліджень. Ми стали першою українською компанією, яка відзначена премією імені Габріеля Аль-Салем «Консультант року». Станом на 2020 рік серед наших клієнтів - Coca-Cola, Nestle, Hyundai, Shell, Bosch, Exxon, L'Oreal, Johnson & Johnson та інші. Разом з тим аналіз ринку від Pro-Consulting доступний будь-якому замовнику. Також рекомендуємо відвідати каталог готових аналізів ринків. Імовірність того, що ми вже досліджували ваш ринок - 90%.

• технічні можливості компанії;

Аналіз ринку і стратегія для бізнес-ідеї від компанії Pro-Consulting реалізуються за допомогою кабінетних і польових досліджень, можливих завдяки доступу до таких інформаційних масивів, як:

• дані державних статистичних служб;
  • зведення профільних міністерств і відомств;
  • результати досліджень неурядових організацій;
  • публікації спеціальних видань і засобів масової інформації;
  • матеріали бізнес-заходів;
  • власні бази даних Pro-Consulting та наших партнерів.

Опитування споживачів і зріз суспільної думки виконуються нашими фахівцями за допомогою власного колл-центру, а також спеціально обладнаної студії для фокус-груп та глибинних інтерв'ю.

Прочитайте про те, як ми проводимо аналіз ринкової частки компанії

Стратегія для бізнесу: етапи розробки

Отже, ви вирішили замовити аналіз ринку і стратегію для бізнесу в Pro-Consulting. Алгоритм нашої взаємодії виглядає наступним чином:

1. Аналітичне дослідження ринку.
  2. Проведення брифінгу в очному або онлайн режимі, в ході якого:
    • обговорюємо поточну ринкову ситуацію;
    • виявляємо сильні та слабкі сторони пропонованого продукту, порівнюємо з товарами конкурентів;
    • визначаємо цільову аудиторію для формування унікальної торговельної пропозиції.
  3. Розробка моделі бренду, що включає:
    • цінності майбутньої компанії;
    • методи роботи зі споживачами, партнерами і конкурентами;
    • стиль внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Можливо, вам стане в нагоді матеріал про бізнес-план підприємства як спосіб заздалегідь розрахувати перспективність і рентабельність вашої бізнес-ідеї

1. Складання маркетингової стратегії для бізнес-ідеї з розділами:
    • результати аналізу ринку:
    • асортимент і цінова політика компанії;
    • модель продажів;
    • напрямки і чинники розвитку бізнесу;
    • короткострокове планування діяльності;
    • розрахунок необхідних ресурсів;
    • критерії оцінки ефективності стратегії;
    • варіанти реагування на зміну ринкових умов.

Замовити аналіз ринку і стратегію для бізнес-ідеї можна за контактними даними компанії Pro-Consulting.

Вам також знадобиться стаття про те, як правильно вивести новий продукт на ринок