Декілька аргументів на користь того, щоб замовити аналіз ринку

Декілька аргументів на користь того, щоб замовити аналіз ринку

Клієнти Pro-Consulting приймають рішення замовити аналіз ринку в разі, якщо вони не можуть з упевненістю відповісти на питання про:

• поточну ємність ринку і прогнозовану динаміку його зміни;
  • структуру ринку;
  • частку і ступінь конкурентоспроможності власного підприємства на ринку;
  • настрої споживачів;
  • зусилля конкурентів;
  • ефективність каналів збуту;
  • дієвість рекламних акцій;
  • ступінь інвестиційної привабливості обраної ринкової ніші.

Ознайомтеся з типовою структурою дослідження ринку - за нею можна проаналізувати ваш ринок

Як правило такі питання виникають у власників і менеджерів фірм перед прийняттям важливих для бізнесу рішень, таких як:

• розширення сфери діяльності;
  • вдосконалення товарної пропозиції;
  • розробка або коректування маркетингової стратегії;
  • вихід на зовнішні ринки;
  • створення нових ринкових суб'єктів та ін.

Таким чином, рішення замовити аналіз ринку приймається з метою створення інформаційного базису для обґрунтування того чи іншого управлінського впливу. Чим краще менеджер представляє поточну ринкову ситуацію, тим ефективніше він в ній діє, а його результати ближчі до наміченої мети.

В якості прикладу ознайомтеся з анотацією і структурою готового аналізу ринку торфу в Україні і в Європі (2021 рік)

Чому наші клієнти віддають перевагу замовити аналіз ринку у нас?

Замовлення маркетингових досліджень - це аж ніяк не данина моді, а жорстка необхідність, особливо в поточних економічних умовах. Сучасний ринок характеризується високою динамікою змін, при якій інформація стрімко втрачає актуальність. Щоб переконатися в цьому досить порівняти стан ринку в даний час і два роки тому. Крім форс-мажорних обставин, на ринкові умови впливають:

• суб'єкти державного регулювання;
  • міжнародна ситуація в регіоні і світі в цілому;
  • кон'юнктура сировинних і споживчих товарів;
  • конкурентна боротьба або дії монополій;
  • інфляція та інші фактори.

На сайті розміщено понад 1800 готових аналізів ринків. Імовірність того, що ми вже досліджували ваш ринок - 90%

У такій складній ситуації важливо не просто замовити аналіз ринку, а зробити це з гарантією отримати якісний результат.

Що буде, якщо замовити аналіз ринку прямо зараз?

Взаємодія з клієнтами в Pro-Consulting здійснюється за максимально ефективним алгоритмом. На першому етапі проводиться брифінг замовника і виконавців для уточнення таких питань, як:

• мета і завдання маркетингового дослідження;
  • період, який буде досліджуватись;
  • структура звітного документу;
  • сили і засоби, що будуть використовуватись;
  • час проведення.

Дізнайтеся більше про аналіз конкурентів як частину аналізу ринку

За результатами обговорення з замовником формується технічне завдання на проведення робіт. Після закінчення дослідження в обумовлений термін клієнт отримує звіт з систематизованою та проаналізованою інформацією про поточний стан ринку, проілюстрованою таблицями, графіками, діаграмами та іншими наочними матеріалами, з прогнозом розвитку даної сфери бізнесу на коротко- або середньострокову перспективу.

У магазині готових проектів Pro-Consulting можна ознайомитися з анотаціями та структурою вже виконаних маркетингових досліджень і, при бажанні, придбати їх.

Для того щоб замовити аналіз ринку за власним технічним завданням, скористайтеся нашими контактними даними.

Також почитайте про аналіз імпорту як складову дослідження ринку

При виборі Pro-Consulting в якості виконавця маркетингових досліджень клієнти орієнтуються на те, що:

• наше маркетингове агентство має великий досвід проведення аналізу будь-яких ринків і в будь-яких умовах, оскільки почали цим займатися ще в 2005 році;
  • портфоліо Pro-Consulting налічує понад 1880 виконаних проектів для понад тисячі клієнтів, серед яких і представники малого/середнього бізнесу, і великі корпорації, в тому числі міжнародні, і банки, і інвестиційні фонди, і торгові представництва іноземних держав, і просто приватні особи;
  • аналітики компанії працюють за міжнародними стандартами ESOMAR, наша репутація тягнеться за межі України:
    • в 2010 році Pro-Consulting отримав статус консультанта ЄБРР за програмами для малого і середнього бізнесу;
    • в 2011-му компанії присуджена міжнародна премія «Консультант року» імені Габріеля Аль-Салем.
  • технічна база компанії дозволяє проводити як кабінетні, так і польові дослідження, в її складі:
    • власний колл-центр (CATI опитування);
    • апаратний комплекс для проведення фокус-груп та інтерв'ю;
    • корпоративні бази даних і доступ до різноманітних зовнішніх джерел інформації.

Також прочитайте про аналіз ринкової частки компанії