in stock

БП відкриття стейк-хауса

Загальна характеристика
Дата підготовки: Серпень 2020 року
Кількість сторінок: 50 сторінок, в тому числі 20 таблиць, 20 рисунків
Спосіб оплати: безготівковий / готівковий розрахунок, 100% передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel
21999 грн.
  • Ви можете замовити адаптацію цього проекту: рік, масштаби, географія
  • Ви можете замовити бізнес-план іншого проекту - перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити дослідження ринку для вашого бізнесу

Концепція проекту:

Тенденція на національну та регіональну кухню міцно «осіла» в Україні. У багатьох містах відкриваються ресторани національної та місцевої кухні в досить цікавих інтерпретаціях: реберна, кав'ярня, паб, кондитерська і фастфуд.

За останні 2-3 роки ресторанний ринок переживав справжній бум, особливо чітко дана тенденція проявлялася у великих містах – Києві, Харкові, Львові, Дніпрі. Так, у 2018 році у столиці було відкрито 215 ресторанів, закрилося в половину менше – 112 закладів.

 

Біля 30% дорослого населення хоча б раз на місяць відвідують заклади харчування або замовляють доставку їжі додому. Також відмічається активізація служб по доставці їжі, відповідно до світових тенденцій – Uber Eats, Glovo, власні служби ресторанів – це все знижує потребу рестораторів в великому штаті офіціантів і поточних витратах ресторану, а відповідно покращує рентабельність бізнесу.
Стейкхайуси не є новим явищем для Києва – перший спеціалізований ресторан було відкрито ще в 1996 вихідцями з США, де такий тип ресторанів був популярним. Станом на початок 2020 року, на ринку Києва діяло не більше 15 спеціалізованих стейкхаусів, хоча основними гравцями вважаються не більше 7-8.
Метою проекту є організація ресторану американської кухні, основною стравою якої стануть стейки, приготовані на вугіллі за рецептом відомого шеф-кухаря. Крім того, відвідувачам буде доступний широкий асортимент інших страв меню: салати, бургери, страви-гриль з морепродуктів. Винна карта, яка налічуватиме десятки вин різних сортів зі всіх куточків нашої планети, стане візитною карткою закладу.

Зміст:

1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТУ
2. ОПИС ПРОЕКТУ
3. АНАЛІЗ РИНКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
3.1 Загальні тенденції ринку ресторанного бізнесу України
3.2. Об’єм ринку ресторанного бізнесу України
3.3. Конкурентне середовище ринку стейк-ресторанів Києва
4. ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН
4.1. Місцезнаходження об'єкта реалізації проекту
4.2. Опис виробничого процесу. Характеристика продукції та послуг
5. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН
5.1. Мережевий графік реалізації проекту
5.2. Необхідний персонал та кадрова політика за проектом
6. МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ
7. ИНВЕСТИЦІЙНИЙ ПЛАН
7.1. Загальна вартість проекту. Цільове направлення інвестицій
8. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН ПРОЕКТУ
8.1. Вихідні дані для розрахунків, їх аргументація
8.2. Прогноз продаж по проекту
8.3. Формування прибутку за проектом
8.4. Прогноз руху грошових коштів за проектом
9. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТУ
9.1. Аналіз прибутковості проекту
9.2. Показники інвестиційної привабливості та рентабельності проекту: NPV, IRR, DPP, PI
10. АНАЛІЗ РИЗИКІВ
10.1. Факторний аналіз ризиків проекту
10.2. Стратегія зниження ризиків
10.3. SWOT-аналіз
11. ВИСНОВКИ

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Основні гравці ринку стейк-хаусів в Києві
Таблиця 2. Графік вкладення коштів за проектом
Таблиця 3. Штатний розпис проекту
Таблиця 4. Витрати на рекламну кампанію за проектом
Таблиця 5. Джерела фінансування за проектом
Таблиця 6. Загальні параметри за проектом
Таблиця 7. Параметри роботи закладу
Таблиця 8. Оподаткування за проектом
Таблиця 9. Амортизаційні відрахування за проектом
Таблиця 10. Прогнозний план продажів за проектом
Таблиця 11. Звіт про прибутки та збитки
Таблиця 12. Операційні витрати за проектом
Таблиця 14. Звіт про рух грошових коштів
Таблиця 18. Формування прибутку за проектом
Таблиця 19. Прибутковість проекту
Таблиця 20. Показники ефективності проекту

Перелік графіків і діаграм:

Рисунок 1. Цілі бізнес-плану
Рисунок 2. Основні задачі проекту
Рисунок 3. Кількість ресторанів у Києві протягом 2013-2018 рр.
Рисунок 5. Кількість ресторанів за районами Києва
Рисунок 4. Динаміка об’єму ринку ресторанного бізнесу в Україні в 2013-2018 рр., млн. грн
Рисунок 6. Кількість закладів громадського харчування в 6 найбільших містах України (Київ, Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Запоріжжя) в 2017 році, од
Рисунок 7. Структура закладів ресторанного ринку в Україні, що відкриваються та розвиваються
Рисунок 8. Місцезнаходження об'єкта реалізації проекту
Рисунок 9. Дизайн проекту стейк-хаусу
Рисунок 10. Ступені прожарювання стейку
Рисунок 8. Органіграма проекту
Рисунок 12. Структура джерел фінансування за проектом
Рисунок 13. Структура операційних витрат за проектом
Рисунок 14. Формування прибутку за проектом
Рисунок 15. Розмір валової виручки та маржі валового прибутку за проектом
Рисунок 16. Розмір чистого прибутку та рентабельності продажів за проектом
Рисунок 17. Внутрішня норма дохідності
Рисунок 18. Дисконтований період окупності проекту
Рисунок 19. Фінансові результати за проектом (всього за 4 роки)
Рисунок 20. Показники рентабельності за проектом (Cередні за 4 роки)

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами