in stock

Бізнес-план відкриття кафе швидкого здорового харчування

Загальна характеристика
Дата підготовки: Липень 2019 року
Кількість сторінок: 65 сторінок, в томі числі 31 таблиця, 16 малюнків
Спосіб оплати: безготівковий / готівковий розрахунок, 100% передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel
19999 грн.
  • Ви можете замовити адаптацію цього проекту: рік, масштаби, географія
  • Ви можете замовити бізнес-план іншого проекту - перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити дослідження ринку для вашого бізнесу

Концепція проекту:

Ритм життя у сучасних містах залишає їх жителям все менше часу на домашні справи, в тому числі і приготування їжі, тому у численних закладів громадського харчування з кожним роком з'являється все більше клієнтів. Сьогодні більшість завсідників фаст-фудів – це молодь до 29 років. Старші люди все ще вважають за краще харчуватися домашньою їжею, знаходячи її більш корисною.
Дійсно, меню класичного міського кафе швидкого харчування не може задовольнити прихильників здорового способу життя будь-якого віку. Правда, поширення ідей вегетаріанства та інших напрямів ЗСЖ змушує власників фаст-фудів вносити відповідні зміни в асортимент, але повністю переорієнтуватися на здорову їжу вони не можуть з-за технологічних обмежень і боязні втратити напрацьовану клієнтуру. Таким чином, ніша закладів швидкого, але здорового, харчування все ще слабо заповнена в українських містах, включаючи столицю. Виходячи з цих міркувань, аналітиками Pro Capital Investment був розроблений бізнес-план організації здорового фаст-фуду в Києві, а проведені в його рамках розрахунки показали високу інвестиційну привабливість цієї ідеї для бізнесу.
Родзинкою створеного за нашим проектом кафе є його стартова орієнтація на приготування здорової їжі, включаючи і дитяче меню. Розташувавши такий заклад у місці з гарною прохідністю прогресивно налаштованих жителів, прогулянок молодих мам з дітьми, інвестор гарантовано отримає потік клієнтів для стабільної прибуткової роботи протягом тривалого часу.


 

Зміст:

1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТУ
2. ОПИС ПРОЕКТУ
3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЦІЛЬОВОГО РИНКУ
3.1 Загальна характеристика цільового ринку
3.2 Цільовий покупець
3.3 Аналіз конкурентного середовища
3.4 Прогнози розвитку ринку
4. ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН
4.1 Місцезнаходження об'єкта
4.2 Опис процесу роботи і характеристика продукції
5. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН
5.1 Мережевий графік реалізації проекту
5.2 Необхідний персонал і кадрова політика по проекту
5.3 Нормативно-правове регулювання за проектом
6. МАРКЕТИНГОВИЙ ПЛАН
7. ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПЛАН
8. ФІНАНСОВИЙ ПЛАН ПРОЕКТУ
8.1 Вихідні дані для розрахунків та їх аргументація
8.2 Прогноз продажів за проектом
8.3 Формування прибутку за проектом
8.4 Прогноз руху грошових потоків за проектом
8.5 Точка беззбитковості за проектом
9. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТУ
9.1 Аналіз прибутковості проекту
9.2 Оцінка інвестиційної привабливості та рентабельності проекту (розрахунок коефіцієнтів NPV, IRR, DPP, PI і т.д.)
10. АНАЛІЗ РИЗИКІВ
10.1. Аналіз ризиків проекту
10.2. Стратегія зниження ризиків
10.3. SWOT-аналіз
11. ВИСНОВКИ

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Порівняння характеристик мобільних точок, стаціонарних закладів швидкого харчування і недорогих ресторанів
Таблиця 2. Характеристика ресторанів здорового харчування
Таблиця 3. Постачальники овочів і фруктів
Таблиця 4. Перелік і опис необхідного обладнання для стаціонарної кухні
Таблиця 5. Перелік і опис необхідного обладнання для торгової точки
Таблиця 6. Торгівельне обладнання
Таблиця 7. Обладнання для охорони і пожежної сигналізації
Таблиця 8. Необхідні витратні матеріали для функціонування 1 ТТ
Таблиця 9. Необхідне кухонне обладнання для функціонування 1 ТТ
Таблиця 10. Необхідні миючі засоби для функціонування 1 ТТ
Таблиця 11. Необхідне кухонне обладнання для функціонування СК
Таблиця 12. Графік фінансування проекту
Таблиця 13. Етапи відкриття кафе
Таблиця 14. Штатний розклад
Таблиця 15. Розрахунок витрат на рекламу і просування 1-6 місяць Проекту
Таблиця 16. Напрями капіталовкладень
Таблиця 17. Загальні параметри за проектом
Таблиця 18. Параметри роботи підприємства
Таблиця 19. Оподаткування за проектом
Таблиця 20. План продажів за проектом
Таблиця 21. Звіт про прибутки і збитки
Таблиця 22. Операційні витрати за проектом
Таблиця 23. Звіт про рух грошових коштів
Таблиця 24. Обсяг беззбитковості
Таблиця 25. Мінімальний розмір середнього чеку
Таблиця 26. Формування прибутку за проектом
Таблиця 27. Прибутковість проекту
Таблиця 28. Показники ефективності
Таблиця 29. Характеристика компонентів ризику
Таблиця 30. Основні види ризиків за проектом
Таблиця 31. Оцінка рівня ризику

Перелік графіків і діаграм:

Малюнок 1. Мета складання бізнес-плану
Малюнок 2. Кількість закладів громадського харчування в м Київ
Малюнок 3. Сегментація ринку громадського харчування України,%
Малюнок 4. Ринок стріт-фуду України
Малюнок 5. Розташування нових ЖК на мапі Києві
Малюнок 6. Розташування скверів і парків на карті Києва
Малюнок 7. Схема автоматизації
Малюнок 8. Графік фінансування проекту
Малюнок 9. Органіграма проекту
Малюнок 10. Структура капіталовкладень за проектом
Малюнок 11. Структура операційних витрат
Малюнок 12. Формування прибутку за проектом
Малюнок 13. Розмір валової виручки і маржі валового прибутку за проектом
Малюнок 14. Розмір чистого прибутку і рентабельності продажів за проектом
Малюнок 15. Внутрішня ставка доходу
Малюнок 16. Дисконтований період окупності проекту

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами