Бізнес-план вирощування обліпихи в Україні: корисно для організму, прибутково для бізнесу

Бізнес-план вирощування обліпихи в Україні з метою реалізації інвестиційних проектів у дохідній ніші ягідного ринку, виявленої за результатами попередньо проведеного маркетингового дослідження. Готовий бізнес-план вирощування обліпихи в Україні можна придбати на сайті компанії.

Також почитайте про бізнес-ідею вирощування жимолості в Україні

Нішеві сегменти ринку ягід в Україні та світі мають ряд переваг перед продукцією масового виробництва, а саме:

• невисокий рівень конкуренції;
  • підвищену маржинальність реалізації;
  • лояльну аудиторію споживачів.

Багато фермерів використовують нішеві культури в якості додаткового джерела прибутку і страховки на випадок неврожайних або несприятливу світову кон'юнктуру ринку основного продукту.

Вам може знадобиться і бізнес-ідея вирощування малини та червоної смородини

Поширення в суспільстві ідей здорового харчування підживлює попит на так звані суперфуд - натуральні продукти, що володіють особливо корисними для організму властивостями. Ягоди обліпихи ще називають гімалайським суперфуд, оскільки вона містить цілий комплекс вітамінів, мікроелементів, жирних кислот і пектинів. Крім того, обліпиха застосовується при виробництві лікарських засобів, косметики, продуктів харчування, а сушені листя додають до складу трав'яних чаїв.

Бізнес-планом вирощування обліпихи в Україні передбачається створення ягідної плантації площею 10 га. До складу підприємства також увійде виробничий комплекс, призначений для після збиральної доробки, заморозки, фасування і зберігання зібраного врожаю.

Готовий бізнес-план вирощування обліпихи - ознайомтеся зі структурою проекту

Проектом передбачено проведення робіт по:

• отриманню дозвільної документації;
  • придбання земельної ділянки;
  • будівництва виробничої будівлі загальною площею 400 кв. м;
  • буріння свердловини для водопостачання;
  • покупці сільгосптехніки і устаткування для переробки обліпихи;
  • проведення посадкової кампанії.

Якщо ви зацікавлені в запуску або розвитку ягідного бізнесу, ознайомтеся з бізнес-ідеєю вирощування суниці садової в Україні

Для реалізації бізнес-плану вирощування обліпихи в Україні буде потрібно близько $ 500 тисяч. Доходи підприємства будуть виходити від продажу ягід в свіжому і замороженому вигляді відповідно прогнозної структури продажів.

Відповідно до фінансових розрахунками, зробленими в рамках бізнес-плану вирощування обліпихи в Україні, всі початкові інвестиції за проектом окупляться протягом чотирьох років з урахуванням дисконту.

Також рекомендуємо статтю про бізнес-ідею вирощування вишні в Україні

Ми підготували для вас короткий перелік готових проектів на цю і суміжні теми. Дані проекти можуть бути актуалізовані і розширені за товарними і географічними межами під ваші цілі: