Ринок кондитерських виробів з аерованими масами в Україні вивчала компанія Pro-Consulting за період 2018 – 5 місяців 2021 року. Маркетингове дослідження ринку включає загальні показники виробництва, імпорту та експорту продукції, що аналізувалась, розрахунок ємності, сегментацію за видами виробів та операторів, споживчі переваги, основні фактори впливу та тренди розвитку галузі. Готовий аналіз ринку кондитерських виробів із збитими масами в Україні можна придбати на сайті компанії.
Даний аналіз ринку кондитерських виробів в Україні охоплює борошняні солодощі – печиво, крекери, бісквіти, слойки, а також цукерки, у складі яких є збиті маси, такі як желе, суфле, зефір, мармелад, пастила.
Типова структура дослідження ринку – за нею можна проаналізувати будь-який ринок України та світу
Моніторинг ринку кондитерських виробів в Україні показує, що асортимент продукції, представлений у магазинах нашої країни, є досить широким, оскільки ринок дуже насичений, з високим рівнем конкуренції через присутність на ньому як вітчизняних, так і іноземних компаній.
Попит на ринку кондитерських виробів в Україні відрізняється завидною стійкістю навіть у періоди економічних спадів. Експортний потенціал продукції ринку кондитерських виробів в Україні реалізується переважно великими операторами, тоді як представники середнього та малого бізнесу забезпечують виключно внутрішнє споживання. Водночас у секторі кондитерського ринку в Україні, зайнятому виробами з аерованими масами, є наявною досить велика частка імпорту, тут є простір для роботи нових вітчизняних виробників.
Ринок кафе-кондитерських Києва – можливо, вам знадобиться даний огляд ринку
Аналіз ринку кондитерських виробів в Україні свідчить про те, що найбільший вплив на нього мають такі фактори:
Ринок кондитерських борошняних виробів в Україні – перегляньте матеріал з оглядом результатів аналізу ринку
У період, що досліджувався, на ринку кондитерських виробів із збитими масами в Україні відчувалися такі проблеми, що стримують його розвиток:
Готовий аналіз ринку кондитерських виробів із збитими масами в Україні (2021 рік) – ознайомтеся зі структурою глибинного дослідження ринку, матеріал про який ви зараз читаєте
Споживчий аналіз ринку кондитерських виробів з аерованими масами в Україні дозволив визначити наступні критерії вибору товарів покупцями:
Кондитерка вітчизняного виробництва зазвичай дешевша імпортної.
Традиції та освоєні передові технології виробництва дозволяють українським кондитерам випускати продукцію конкурентної якості.
Таким чином виходить, що кондитерські вироби українського виробництва мають більший попит на внутрішньому ринку, ніж імпортовані. Це підтверджується і даними рейтингу торгових марок «Фаворити успіху». Нижче наведено його динаміку протягом періоду, що досліджувався, для категорії «цукерки желейні». Незмінними лідерами тут є ТМ Roshen і Жувіленд.
Ринок заморожених хлібобулочних та кондитерських напівфабрикатів в Україні – ймовірно, вам може знадобитися ця стаття
Більш детальну інформацію про розглянуту галузь з прогнозом її розвитку, оцінкою інвестиційної привабливості та рекомендаціями щодо виведення нових гравців можна отримати з матеріалів маркетингового дослідження ринку кондитерських виробів з аерованими масами в Україні, розміщеного у магазині готових проектів компанії Pro-Consulting.
Ринок халви та східних солодощів в Україні – прочитайте, якщо у вас ще декілька хвилин