Бізнес-ідея виробництва солодощів: місце старту – власна кухня
6482

Бізнес-ідея виробництва солодощів: місце старту – власна кухня

Бізнес-ідеї для успішного бізнесу можуть бути самими різними, в цьому ми встигли переконатися, складаючи сотні бізнес-планів з багатьох напрямків підприємництва. Ви можете мати великий стартовий капітал або перебувати зовсім на мілині – все одно у вас завжди буде можливість організувати власну справу. Єдине, без чого цього не зробити, - це без позитивного настрою і віри в досяжність поставленої мети - того, що сьогодні називають модним словом «моджо». Ідеально, звичайно, коли результати вашої діяльності є джерелом емоційного підйому і для інших людей, тоді завжди будуть охочі скуштувати плоди вашого бізнесу.

Рекомендуємо також почитати про бізнес-ідею відкриття міні-пекарні

Серед таких бізнес-ідей, що викликають позитив, однією з найдоступніших для реалізації є виробництво солодощів. Попиваючи чайок з цукерками на власній кухні, багато сучасних успішних кондитерів просто одного разу вирішили перекваліфікуватися зі споживачів цього задоволення в його виробників. Так сталося, наприклад, із засновником бренду «Солодке зі Львова» Сергієм Радаєвим. Перепробувавши багато напрямків бізнесу, Сергій в якийсь момент опинився в жорстокій фінансовій кризі, але не втратив бажання «відштовхнутися від дна». Рятівною соломинкою стали 70 доларів, подаровані мамою, а засобами виробництва виступили стіл, мікрохвильова піч, кілька ємностей і форм для шоколаду. Сергій почав робити цукерки і пропонувати друзям і знайомим, підключивши таким чином «сарафанне радіо». Уже через два тижні вдалося подвоїти продажі.

Також почитайте матеріал про бізнес-план кафе-кондитерської для великого міста

Засновниця кондитерської Noel bakery Олена Слободянюк почала бізнес з того, що продала свій планшет, і виручені сто доларів витратила на майстер-клас з виготовлення корпусних цукерок. Далі були експерименти з вибору самого відповідного сорту шоколаду, підбору рецептур начинок. Перша партія налічувала всього 42 цукерки, і робила її Олена цілу добу. Складність виготовлення корпусних цукерок полягає в необхідності забезпечення правильних перепадів температур в процесі формування шоколаду, інакше не уникнути шлюбу, а рука в цій справі набивається з досвідом. Сьогодні Noel bakery зайняла нішу персонального виготовлення цукерок на замовлення. Погодьтеся, кожному приємно ласувати ексклюзивними солодощами, зробленими тільки для нього і відповідно до його смакових уподобань. Адже в широкому продажу навряд чи вийде придбати цукерки з начинкою з сиру дорблю або, наприклад, апельсинової карамелі з бальзамічним оцтом і насінням ванілі.

Раз ви цікавитеся цією темою, вас зацікавить короткий огляд ринку кондитерських виробів України

До речі, на незвичайні смаки роблять ставку багато українських майстрів-кондитерів. Наприклад, в асортименті студії шоколаду Prodan's Handmade Chocolate знаходиться ягідний, чайний, пряний і навіть солоний і гострий шоколад, а також шоколадні піци. Власник бренду 13beans сам виготовляє шоколад з какао-бобів і коричневого тростинного цукру, додаючи в нього різні ягідні і горіхові смаки.

Якщо ви плануєте відкривати свій бізнес, рекомендуємо пошукати інформацію про його фінансове планування і ринок в розділі «Аналітика і бізнес-ідеї»

Зараз багато хто змушений перебувати в чотирьох стінах своїх квартир, дотримуючись карантину. Так чому б не використати цей час для кулінарних експериментів? Навіть якщо не вийде стати засновником нового кондитерського бренду, то просто порадуєте смачненьким себе і близьких.

Будь-яка бізнес-ідея, яка потребує вкладення як коштів, так і інших ресурсів, вимагає грамотного опрацювання. Тому ми рекомендуємо вам почитати статтю про те, що таке бізнес-план

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями:

Дата розміщення: 08.05.2020
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами