Послуга ресторанного консалтингу надається консалтинговою компанією Pro-Consulting спільно з експертом ресторанного бізнесу, співзасновником та керуючим партнером Satori Group Ігорем Постоєнко. Метою ресторанного консалтингу є вироблення стратегій та надання практичної допомоги в організації та розвитку бізнесу у сфері громадського харчування.
Замовивши консалтинг для ресторанів у нас, клієнт отримує комплексну експертизу свого проекту, яка визначає:
Ми працюємо як з українськими, так і з іноземними підприємствами та проектами.
У двох словах про послугу
У ресторанному консалтингу ми застосовуємо винятково індивідуальний підхід до кожного замовника. Наші рекомендації завжди мають ексклюзивний характер, враховуючи навіть найменші особливості вашого бізнес-проекту.
Ви отримаєте:
А тепер трохи детальніше
1. Дослідження ринку в рамках послуги «ресторанний консалтинг» включає:
2. Аудит ресторану або проекту проводиться шляхом вивчення:
3. Проектування та практична реалізація проекту:
4. Розробка меню та навчання персоналу. Зокрема:
Проблемні питання у процесі реалізації розробленої стратегії вирішуються шляхом експертного супроводу.
Антикризовий менеджмент як елемент ресторанного консалтингу
У реальній ринковій ситуації проекти HoReCa часто опиняються під впливом комплексу кризових факторів, коли від керівництва залежить практично все.
У цьому випадку ресторанний консалтинг особливо потрібний. Він дозволить налагодити ефективне керування проектом, головною метою якого буде адаптація підприємства під нові умови.
Синергія кваліфікації та досвіду Pro-Consulting та Satori Group дозволяє впоратися з будь-якою, навіть найскладнішою, ситуацією. Щоб дізнатися більше про ресторанний консалтинг, використовуйте наші контактні дані.