Ресторанний консалтинг – послуга
1156

Ресторанний консалтинг – послуга

Послуга ресторанного консалтингу надається консалтинговою компанією Pro-Consulting спільно з експертом ресторанного бізнесу, співзасновником та керуючим партнером Satori Group Ігорем Постоєнко. Метою ресторанного консалтингу є вироблення стратегій та надання практичної допомоги в організації та розвитку бізнесу у сфері громадського харчування.

Замовивши консалтинг для ресторанів у нас, клієнт отримує комплексну експертизу свого проекту, яка визначає:

  • явні та приховані бар'єри та можливості реалізації планів;
  • поточне місце замовника на шляху до поставленої мети;
  • способи досягнення бажаної позиції на ринках HoReCa;
  • конкретні вказівки до дії.

Ми працюємо як з українськими, так і з іноземними підприємствами та проектами.

У двох словах про послугу

У ресторанному консалтингу ми застосовуємо винятково індивідуальний підхід до кожного замовника. Наші рекомендації завжди мають ексклюзивний характер, враховуючи навіть найменші особливості вашого бізнес-проекту.

Ви отримаєте:

  • Комплексний аналіз ринку (дізнайтесь більше про дослідження ринку);
  • Аудит підприємства клієнта чи ідеї його створення;
  • Стратегічне планування бізнесу;
  • Супровід процесу реалізації нової стратегії.

А тепер трохи детальніше

1. Дослідження ринку в рамках послуги «ресторанний консалтинг» включає:

2. Аудит ресторану або проекту проводиться шляхом вивчення:

  • документації: технологічні карти; калькуляції; системи внутрішнього обороту; списань та ін;
  • мотивації та практичної діяльності персоналу, постачальників та підрядників;
  • заходів забезпечення безпеки;
  • поточного чи майбутнього приміщення.

3. Проектування та практична реалізація проекту:

  • розведення всіх необхідних комунікацій;
  • створення систем вентилювання та кондиціювання;
  • підбір та розміщення обладнання;
  • налагодження взаємодії виробничих ділянок відповідно до заданого циклу.

4. Розробка меню та навчання персоналу. Зокрема:

  • посадові обов'язки та скрипти поведінки працівників;
  • алгоритми юридичного захисту під час перевірок;
  • готовий перелік страв, відпрацьований у процесі тестового запуску підприємства.

Проблемні питання у процесі реалізації розробленої стратегії вирішуються шляхом експертного супроводу.

Антикризовий менеджмент як елемент ресторанного консалтингу

У реальній ринковій ситуації проекти HoReCa часто опиняються під впливом комплексу кризових факторів, коли від керівництва залежить практично все.

У цьому випадку ресторанний консалтинг особливо потрібний. Він дозволить налагодити ефективне керування проектом, головною метою якого буде адаптація підприємства під нові умови.

Синергія кваліфікації та досвіду Pro-Consulting та Satori Group дозволяє впоратися з будь-якою, навіть найскладнішою, ситуацією. Щоб дізнатися більше про ресторанний консалтинг, використовуйте наші контактні дані.

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами