in stock

Бізнес-план кав'ярні

Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2015 року
Спосіб оплати: безготівковий/готівковий розрахунок, 100% передоплата
Спосіб отримання: в електронному вигляді Word + фінансова модель в Excel
17999 грн.

Концепція проекту:

Мета реалізації даного проекту - відкриття кав'ярні, яка буде пропонувати відвідувачам ознайомитися з культурою кави та чаю, спробувати різноманітні десерти, перекусити легкими другими стравами. Стан ринку, порівняно не високий поріг входу в бізнес та не значний обсяг необхідних інвестицій, дозволять інвестору успішно реалізувати себе в ресторанному бізнесі.
 
Проектом передбачається орієнтація на продаж гарячих напоїв (57% у структурі продажів всіх страв закладу), а також випуск десертів власного виробництва і других страв.
 
Документ бізнес плану відображає весь цикл організації бізнесу: у ньому міститься не тільки повністю укомплектовані переліки меблів та обладнання, посуду, кухонного приладдя та ін., але і винесені перспективні пропозиції оренди в місті Київ (з детальними рекомендаціями критеріїв вибору приміщень). Можливі труднощі відкриття нового закладу та консультації щодо їх вирішення (у тому числі реєстрація юридичної особи) також мають своє відображення на сторінках розділу нормативно-правового регулювання.
 
Бізнес план містить основні процеси роботи кав'ярні з окремими пропозиціями меню, кадрову політику, маркетингову стратегію, проаналізований ринок. Фінансова модель включає інвестиційні вкладення для організації бізнесу, графік фінансових вливань, плани продажів на 4 роки, наступну фін. звітність: форма №2 - звіт про прибутки і збитки, форма №3 - звіт про рух грошових коштів. Має свій вид і висновок про інвестиційну привабливість проекту, де детально описані показники чистої приведеної вартості, період окупності, внутрішня ставка прибутковості, інші розрахункові показники.
 
Текстова інтерпретація проекту повністю відображає проведені розрахунки у фінансовій моделі проекту.

Зміст:

1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТУ

2. ОПИС ПРОЕКТУ

2.1. Цілі і завдання проекту

2.2. Параметри бізнесу

2.3. Джерела і графік фінансування проекту. Цільове спрямування інвестицій

3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН

3.1. Місцерозташування об'єкту за проектом

3.2. Опис процесу роботи кав'ярні та характеристика продукції та послуг

3.3. Необхідне обладнання та інші засоби для функціонування кав'ярні

3.4. Необхідний персонал і кадрова політика за проектом

3.5. Нормативно-правове регулювання за проектом

4. АНАЛІЗ ЦІЛЬОВОГО РИНКУ

4.1. Загальна характеристика цільового ринку

4.2. Цільовий покупець: способи залучення. Сегменти ринку.

4.3. Аналіз конкурентного середовища на ринку

4.4. Прогнози розвитку ринку

5. ФІНАНСОВА ОЦІНКА ПРОЕКТУ

5.1. Передумови для розрахунків та їх аргументація

5.2. Прогноз продажів за проектом

5.3. Формування прибутку по проекту

5.4. Прогноз руху грошових потоків за проектом

5.5. Точка беззбитковості за проектом

5.6. Оцінка інвестиційної привабливості та рентабельності проекту

6. АНАЛІЗ РИЗИКІВ

6.1. Факторний аналіз ризиків проекту

6.2. Стратегія зниження ризиків

6.3.SWOT-аналіз

7. ВИСНОВКИ

Перелік таблиць:

Таблиця 1. Загальні параметри за проектом

Таблиця 2. Параметри роботи підприємства

Таблиця 3. Оподаткування за проектом

Таблиця 4. Напрямки капіталовкладень

Таблиця 5. Графік фінансування проекту

Таблиця 6. Етапи відкриття кав'ярні

Таблиця 7. Перелік перспективних пропозицій для оренди необхідного приміщення

Таблиця 8. Продукція кав'ярні

Таблиця 9 Устаткування для створення кавових малюнків

Таблиця 10. Перелік та опис необхідного обладнання для кухні та бару

Таблиця 11. Торговельне устаткування

Таблиця 12. Устаткування для відеоспостереження, охорони та пожежної сигналізації

Таблиця 13. Меблі для залу та кухні

Таблиця 14. Одяг для персоналу

Таблиця 15. Необхідний посуд для функціонування кав'ярні

Таблиця 16. Необхідна кухонне начиння для функціонування кав'ярні

Таблиця 17. Штатний розклад

Таблиця 18. Мережа ресторанів, кафе, барів, що належали підприємствам (юридичним особам), які здійснювали діяльність з ресторанного господарства, у м.Києві за 2008-2012 роки

Таблиця 19. Сегментація цільової аудиторії кав'ярні

Таблиця 20. Характеристика основних конкурентів кав'ярні

Таблиця 21. План продажів за проектом

Таблиця 22. Звіт про прибутки і збитки за проектом

Таблиця 23. Формування прибутку по проекту

Таблиця 24. Прибутковість проекту

Таблиця 25. Операційні витрати за проектом

Таблиця 26. Обсяг беззбитковості підприємства за проектом 1 - 4 роки

Таблиця 27. Обсяг беззбитковості підприємства за проектом 1 - 4 роки

Таблиця 28. Показники ефективності

Перелік графіків і діаграм:

Малюнок 1 Етапи допроектного фінансування

Малюнок 2 Графік фінансування проекту

Малюнок 3 Карта перспективних розташувань для відкриття кав'ярні

Малюнок 4 Композиції зображень на кавових напоях

Малюнок 5. Схема автоматизації кав'ярні

Малюнок 6. Органіграма проекту

Малюнок 7 Обсяги імпорту та реекспорту кави в Україні протягом 2000 - 2014 рр., тис. 60 кг мішків

Малюнок 8 Світове виробництво кави, тис. 60 кг мішків, 2008 - 2015 років

Малюнок 9 Структура імпорту в розрізі товарних груп - кава і чай в Україні за червень 2015

Малюнок 10 Структура експорту у розрізі товарних груп кава і чай в Україні за червень 2015

Малюнок 11 Споживання кави на душу населення, кількість чашок в день

Малюнок 12 Кількість підприємств, що надають послуги тимчасового розміщення та організації харчування в Києві

Малюнок 13. Обсяг ринку громадського харчування України в 2001-2013 рр., млрд. грн

Малюнок 14. Розташування кав'ярень Києва

Малюнок 15. Розташування кондитерських в центрі Києва

Малюнок 16. Розташування пекарень в центрі Києва

Малюнок 17 Структура продажів кав'ярні в розрізі основних товарних груп

Малюнок 18. Формування прибутку по проекту

Малюнок 19. Розмір валової виручки і маржі валового прибутку за проектом

Малюнок 20. Розмір чистого прибутку і рентабельності продажів за проектом

Малюнок 21. Структура операційних витрат

Малюнок 22. Внутрішня ставка доходу

Малюнок 23. Дисконтований період окупності проекту

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами