in stock

Аналіз ринку закладів фастфуду в Україні. 2021 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2021 року
Кількість сторінок: 37, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 10
Таблиць: 10
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
21400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку фастфуду в Україні за 2020 рік. В ході дослідження було проведено аналіз тенденцій розвитку ринку в динаміці: визначено фактори впливу, проблеми розвитку. Аналітиками компанії було визначено обсяги продажів фастфуду в розрізі категорій, розрахована ємність ринку в досліджуваний період також в розрізі видів. Визначено основні оператори ринку. Оцінені загрози для ринку фастфуду України.
Обсяги продажів в індустрії фастфуду відновлюються після пандемії і ростуть з кожним місяцем. Тенденції щодо харчування вдома / поза рестораном та інших звичок, пов'язаних з карантином, є важливими факторами, що впливають на швидке зростання світового ринку фастфуду, який тривав до початку пандемії і зараз знову почав відновлюватися. У повсякденному житті фастфуд грає важливу роль, тому що часу у людей з кожним роком стає все менше, а потреба в їжі нікуди не дівається. Попит зростає з кожним роком і люди вважають за краще придбати їжу на виніс, ніж харчуватися в ресторані, що забирає досить багато часу.
У той же час, ростуть і частки великих компаній, витісняючи при цьому одиночні заклади.

Ринок фастфуду в Україні досить широкий і включає в себе піцерії, випічку, бургерні, шаурму, піцерії в ритейлі та ін., А також суші-бари, які працюють за системою «на виніс», які відносяться до ресторанів, але по факту є закладами фаст -фуд. Існують кілька типів закладів фастфуду, розташованих у великих містах.

Для одного з великих міст України, наприклад, характерне таке співвідношення за категоріями закладів.


Крім великих міст, перспектива для розвитку різних категорій фастфуду є і в регіонах. У маленьких містах практично відсутня конкуренція, і цей напрям дуже перспективний.

Фастфуд бізнес в Україні має ряд переваг:
- в порівнянні з ресторанами має більший попит, так як має меншу ціну;
- формат їжі на винос вимагає меншу кількість персоналу;
- висока рентабельність виробництва.
- необхідний менший розмір приміщення, ніж в стандартних ресторанах, через що і вибір місця розташування набагато ширший.

Детальний зміст:

1. Динаміка і прогноз ресторанного ринку фастфуду за категоріями України
• Загальна кількість ресторанів фастфуду, оцінка обсягів продажів за 2020-5 мес.2021 рр.
• Структура ринку в розрізі основних видів ресторанів фастфуду на 2020 р
• Співвідношення мережевих і незалежних ресторанів фастфуду на 2020 р оцінка на підставі кількості закладів за категоріями
• Структура ринку в розрізі категорій: «Подача їжі на місці», «Їжа на винос», «Доставка Їжі» за 2020-5 мес.2021 рр.
• Прогноз кількості ресторанів фастфуду, кількості транзакцій і обсягу продажів на 2021-2023 рр.
2. Огляд ринку ресторанів фастфуду швидкого харчування за категоріями України в розрізі великих міст (Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів):
Перелік ключових гравців ринку ресторанів швидкого харчування:
· Формат, спеціалізація закладу / мережі закладів / франшиза
· Покриття по всій Україні (кількість закладів, географія покриття) щодо компанії Замовника
· Середній чек, оцінка
· Частота замовлень, оцінка
· Частка ринку за 2017-2020 рр.
· дохід
· Опис споживання продукції на ринку
· Портрет споживача
• Піцерії
• Бургери
• Суші
• Випічка
• Шаурма
• Піцерії в ритейлі
3. Ризики ринку ресторанів швидкого харчування, за категоріями України
· Кол. відкриваються і закриваються точок з 2020 року
· Бар'єри та ризики виходу на ринок
· Ступінь конкуренції
· Динаміка цін на продукцію
· SWOT аналіз напрямків за категоріями
4. Висновки та прогнозні тенденції на ринку фастфуду за категоріями
· Висновки і опис майбутніх тенденції на ринку фастфуду в Україні
· Рекомендації з розвитку на ринку
· Прогнозні обсяги ринку фастфуду в Україні в 2021-2023 рр.

Перелік таблиць:

1. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд піцерій
2. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд бургерів
3. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд суші
4. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд випічки
5. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд шаурми
6. Порівняння середнього чека в сегменті фастфуд піци в ритейлі
7. Сегментація ринкових ризиків
8. Ранжування ризиків розвитку ринку ресторанів швидкого харчування в Києві
9. Аналіз динаміки ринкових часток, млн. Грн.,%
10. SWOT-аналіз ринку фастфуду в Україні

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка кількості ресторанів фастфуду в Україні в 2019-5 міс. 2021гг., Станом на кінець періоду
2. Динаміка ємності ринку фастфуду в Україні в 2020-5 міс. 2021 рр., В грошовому вираженні, млрд. Грн.
3. Структура ринку в розрізі основних видів ресторанів фастфуду на 2020 р кількість закладів
4. Співвідношення мережевих і незалежних ресторанів фастфуду в розрізі форми закладу,%
5. Структура ринку фастфуду за категоріями «Подача їжі на місці», «Їжа на винос» і «Доставка їжі» в розрізі досліджуваних сегментів фастфуду станом на 5 міс. 2021 року
6. Прогноз кількості ресторанів фастфуду в Україні в 2021-2023 рр., За станом на кінець року
7. Прогноз кількості транзакцій у фастфуді в Україні в 2021-2023 рр., Млн.
8. Динаміка цін на сировину і комунальні послуги для виробництва фастфуду в Україні в 2017-2020 рр., Грн.
9. Індекс споживчих цін на послуги ресторанів і готелів в 2017-2020 рр.,% Від попереднього року
10. Прогнозна місткість ринку фастфуду в Україні в 2021-2023 рр., В грошовому вираженні, млрд. Грн.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами