Кожному бажаючому – по піці: представляємо бізнес-план організації піцерії в Києві
4052

Кожному бажаючому – по піці: представляємо бізнес-план організації піцерії в Києві

Швидко, зручно і смачно - ось якими міркуваннями користується сучасний городянин, коли хоче вгамувати голод. Недарма таким популярним фаст-фудом у нас стала піца. Ця страва, що складається з коржів і викладеної на них смакоти, пережила століття і залишається однією з найбільш затребуваних по сьогоднішній день. Італійські ресторани, піцерії, служби доставки працюють і процвітають в Києві та інших великих містах України.

Однак, якщо хтось думає, що ринок піци в столиці та інших мегаполісах вже повністю заповнений, і на ньому немає місця новим учасникам, то він помиляється. По-перше, попит на піцу постійно зростає і буде продовжувати це робити в міру підвищення купівельної спроможності киян. Сьогодні ще далеко не всім по кишені часто оплачувати суму середнього чека піцерій.

Якщо ви замислюєтеся над відкриттям піцерії, вам знадобиться відповідний бізнес-план

По-друге, наявні в Києві заклади з піцою зосереджені ближче до центру міста, а в таких районах, як Чоколівка, Воскресенка, Дарниця та інших віддалених місцях столиці знайти їх буває досить важко, а потреба добре провести час за піцою і келихом пива або вина існує. Тому невеликий затишний заклад зі смачною піцою та демократичними цінами доведеться тут як не можна до місця. Реалізувати ж таку бізнес-ідею досить просто і порівняно маловитратно. Про це подбала консалтингова компанія Pro-Consulting, розробивши бізнес-план організації піцерії в Києві.

Так само вас може зацікавити готовий аналіз ринку кафе-кондитерських Києва. 2020 рік

Проектом передбачено створення ресторанчика на 20 посакових місць в залі і 10 місць біля барної стійки. На все буде потрібно приблизно 97,5 тис. доларів. Самою ємною статтею витрат є закупівля обладнання для закладу, на яке піде 30% загальної суми капіталовкладень. На поповнення оборотних коштів і ремонт приміщення буде витрачено ще 29% і 21% суми відповідно. Решта призначене на оренду приміщення в допроектних період (10%), придбання меблів та посуду (по 3%), продуктів (2%) і моторолера для доставки піци (1%).

Раз ви читаєте цей матеріал, вам буде цікава стаття з результатами аналізу ринку громадського харчування (HoReCa, кейтеринг, а також харчування на АЗС)

За розрахунками, виконаних в рамках бізнес-плану організації піцерії, рентабельність продажів даного закладу буде знаходиться на рівні 10%, тобто з кожного долара прибутку буде виходити 10 центів чистого прибутку. Завдяки високій оборотності коштів, рентабельність інвестицій за період дії бізнес-плану складе 196%.

 

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями:

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами