Бізнес-план приватного дитячого садка в Києві: без тісноти і за доступною ціною

Бізнес-план приватного дитячого садка в Києві: без тісноти і за доступною ціною

Бізнес-план приватного дитячого садка в Києві складений компанією Pro Capital Investment з урахуванням поточної ситуації з комунальними дитячими дошкільними закладами в столиці, очікуваннями жителів, і за результатами оцінки інвестиційної привабливості даного напрямку бізнесу. Готовий бізнес-план приватного дитячого садка в Києві з усіма розрахунками можна придбати на сайті компанії.

Аналіз демографічної ситуації в столиці України свідчить про наявність тенденції зростання населення міста за рахунок міграції з інших регіонів країни і новонароджених дітей. У 2019 на рахунку киян було 11% всіх що з'явилися на світ українських немовлят.

Можливо, вам також буде цікаво почитати про бізнес-ідею відкриття будинку для людей похилого віку

Зростаючий демографічний тренд створює додаткове навантаження на комунальну інфраструктуру, викликає необхідність її розвитку. Зокрема, збільшення кількості маленьких дітей стимулює ріст попиту на місця в дитячих дошкільних установах. Уже на період проведення дослідження дефіцит таких місць в київських дитсадках всіх типів і форм власності становив 14,4 тис. одиниць. Особливо довгі черги на запис в дошкільні заклади виникають в найбільш густонаселених спальних районах Києва.

Бізнес-план приватного дитячого садка в Києві передбачає відкриття комфортного дошкільного закладу з кращим в місті співвідношенням ціни і якості послуг. Проект розроблений з урахуванням ключових критеріїв вибору дитячого садка, визначених за результатами опитування киян.

Вам буде цікаво прочитати про ринок приватних дитячих садів в Києві

Споживчу аудиторію новоствореного закладу складуть жителі району розташування, а також працівники, які там знаходяться підприємств і організацій.

Бізнес-планом приватного дитячого садка передбачено наявність двох груп дітей різного віку - ясельної до трьох років та старшої - по 15 вихованців у кожній. У навчальну програму будуть входити:

• розвиваючі ігри;
  • групові заняття:
    • логіка;
    • арифметика;
    • англійська;
    • музика та інші.
  • індивідуальні заняття (за вибором):
    • логопед;
    • психолог.

Ознайомтеся з каталогом готових бізнес-планів в сфері послуг

Організацію харчування дітей в приватному дитячому садку буде віддано на аутсорсинг спеціалізованої кейтеринговій компанії з гарною репутацією на ринку.

Фінансові розрахунки по бізнес-плану приватного дитячого садка в Києві показують, що на його створення буде потрібно всього 47,2 тис. доларів США. При запланованій рентабельності продажів в 10%, всі початкові витрати окупляться протягом трьох з невеликим років (39,2 місяці).

Також прочитайте про бізнес-ідею відкриття піцерії