Бізнес-план піцерії: демократично і прибутково
6013

Бізнес-план піцерії: демократично і прибутково

Бізнес-план піцерії, складений компанією Pro Capital Investment, передбачає відкриття невеликого закладу середнього цінового діапазону в одному зі спальних районів Києва. Проект з усіма розрахунками можна придбати в розділі готових бізнес-планів на нашому сайті.

Піца - найвідоміше і популярне з італійських страв, яке припало до смаку жителям усіх куточків планети. Пшеничний коржик, покритий м'ясом, сиром і овочами в різних поєднаннях і запечений в печі, є смачною і ситною стравою, якою можна насолоджуватися як в дорогому італійському ресторані, так і вдома, зручно влаштувавшись перед телевізором. У Києві та інших містах України працює велика кількість піцерій, і багато хто з них має власні або аутсорсингові служби доставки. Типовий асортимент подібних закладів налічує 12-15 видів піци, додатково пропонуються напої, салати та інші страви. Найбільш поширена сума чеку в піцеріях столиці - 200-400 гривень.

Читати про бізнес-план відкриття кафе швидкого здорового харчування

Незважаючи на загальну чималу кількість закладів, що пропонують піцу, ще не всі райони Києва охоплені якісними послугами. Звичайно, такі мережеві гіганти, як Dominos Pizza, доставлять замовлення в будь-який район міста, але іноді хочеться вийти з дому, щоб поласувати тільки що приготовлену піцу в компанії сім'ї або друзів. Зробити це в таких районах, як Чоколівка, Воскресенка, Дарниця іноді буває проблематично через брак піцерій, які гарантують високу якість приготування страв.

Читати про ринок громадського харчування (HoReCa, кейтеринг, а також харчування на АЗС)

Трохи виправити ситуацію і легко вийти на київський ринок піци можна за допомогою бізнес-плану піцерії від компанії Pro Capital Investment. В результаті реалізації проекту, в одному зі спальних районів Києва з'явиться хороша піцерія на 20 посадочних місць і з барною стійкою, перед якою зможуть розміститися ще 10 відвідувачів.

Для створення підприємства буде потрібно 97,5 тис. доларів США, з яких 30% буде витрачено на придбання обладнання, 21% - на ремонт і 10% - на оренду приміщення, 29% послужать як оборотні кошти. Серед інших, більш дрібних, статей витрат: придбання меблів і посуду - по 3% від загальної суми, 2% - на продукти для піци і 1% - на придбання моторолера для служби доставки.

Що таке бізнес-план підприємства: поняття, структура, приклади

Відповідно до фінансових розрахунків, виконаних при розробці бізнес-плану піцерії, рентабельність продажів підприємства буде знаходиться на рівні 10%, і, завдяки високій оборотності коштів, рентабельність інвестицій протягом проектного періоду складе 196%, тобто інвертор отримає чистого прибутку майже в два рази більше вкладеної суми.

 

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями:

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами