Замовити дослідження ринку - Pro-Consulting

Замовити дослідження ринку - Pro-Consulting

Pro-Consulting адаптує базову структуру дослідження вашого ринку таким чином, щоб підсумковий аналітичний звіт чітко відповідав інформаційним потребам вашого підприємства і містив прогнози щодо динаміки визначених вами показників.

У стандартному режимі аналіз ринку проводиться протягом 10-14 робочих днів.

Базова структура дослідження ринку від Pro-Consulting містить такі розділи:

• Загальна характеристика ринку, основні параметри ринку
  • Державне регулювання ринку
  • Обсяг виробництва, обсяг продажів товарів / послуг (показники в динаміці)
  • Дослідження та оцінка конкурентного середовища
  • Реалізація продукції (гуртом, роздріб, державні закупівлі)
  • Зовнішньоекономічна діяльність
  • Ціни і ціноутворення на ринку
  • Портрет споживача
  • Аналіз каналів збуту
  • Можливості, ризики та перепони; оцінка інвестиційної привабливості ринку
  • Висновки та рекомендації

Імовірність того, що ми досліджували ваш ринок - 90%. Ознайомтеся зі структурами і анотаціями до готових досліджень ринків в каталозі готових проектів

Компанія Pro-Consulting - провідний гравець на ринку консалтингових послуг. Ми - лідер в аналізі товарних і фінансових ринків, проведенні всіх видів маркетингових досліджень, розробці стратегій просування на ринку. Наша команда підготувала понад 1700 аналітичних оглядів ринків і маркетингових досліджень, проектів зі стратегічного консалтингу. З 2005 року Pro-Consulting - повноважний і постійний член Української Асоціації Маркетингу; кваліфікований консультант програм підтримки малого і середнього бізнесу ЄБРР з 2010 року.

Серед наших клієнтів: Avangardco IPL, Shell, Hyundai, УкрСиббанк, Coca-Cola, Nestle, L'Oreal, Delloite і інші. Ми забезпечуємо якісними дослідженнями ринків корпорації, представників малого та середнього бізнесу, некомерційні організації, міжнародні організації різних товарних, фінансових ринків і ринків послуг.

Будемо раді обговорити з вами ваш майбутній проект із дослідження ринку і запропонувати вам оптимальну структуру звіту - просто зв'яжіться з нами