«Супкультура»: як створити успішну мережу закладів здорового харчування — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»
2721

«Супкультура»: як створити успішну мережу закладів здорового харчування — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»

Створити здорову альтернативу фаст-фудів, при цьому відмовившись від шкідливого для навколишнього середовища пластика. Саме таку мету чотири роки тому поставив перед собою підприємець Кирило Пузенко. Так народився стартап здорового харчування «Супкультура».

 

Дата розміщення: 16.05.2019
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами