«Супкультура»: як створити успішну мережу закладів здорового харчування — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»
2865

«Супкультура»: як створити успішну мережу закладів здорового харчування — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»

Створити здорову альтернативу фаст-фудів, при цьому відмовившись від шкідливого для навколишнього середовища пластика. Саме таку мету чотири роки тому поставив перед собою підприємець Кирило Пузенко. Так народився стартап здорового харчування «Супкультура».

 

Дата розміщення: 16.05.2019
дивитися наступну новину

Інші новини

Будь ласка, оберіть мову:
Зв'язатися з нами
Подати заявку
Юридична особа
ФОП

Програма розстрочки

Сума, грн

Неправильна вартість

ЄДРПОУ *

Неправильний ЄДРПОУ

Ім'я представника компанії *

Обов'язкове поле Ім'я має бути вказане кирилицею

Телефон *

Неправильний номер телефону

Пошта *

Неправильний email

Коментар

Спочатку погодьтеся з умовами надання послуг та політикою конфіденційності
Заявку успішно подано!
Перейдіть за посиланням, щоб увійти в особистий кабінет та слідкувати за заявкою: https://web.edilo.com.ua/login
На жаль, сталася помилка
Вашу заявку не вдалося відправити, спробуйте ще раз, або зверніться в службу підтримки