Терміновий краудфандінг безпілотного шукача мін у наших с/г полях – збір донатів

З початку війни російські війська замінували сільськогосподарські землі в шести областях України. Україна і світ залежать від урожаю з цих територій, а звичайні працівники кожен день ризикують своїм життям, працюючи в українських полях. Існуюче протимінне обладнання підходить для забудованих територій і доріг, але не підходить для великих полів через вартість і потребу у великій кількості висококваліфіковиних спеціалістів; також знадобиться більше десяти років, щоб виконати розмінування полей у звичайний спосіб – Україна не має стільки часу.

Необхідність розчистити наші поля від російських мін дуже нагальна не лише для українських фермерів, а й для продовольчої безпеки всієї України та світу.

Іноваційний винахід, а саме безпілотний шукач мін, потребує підтримки у фінансуванні розробки прототипу. Будь яка фінансова домомога є дуже цінною. Про те, як зробити донат - нижче у матеріалі.

Ініціативу по збору донатів на розробку безпілотного шукача мін підримав один з директорів англійської філії українського інвестиційного холдингу Pro Capital Group (холдинг є засновником компанії Pro-Consulting) пан Джонатан Елвс та створив сторінку краудфінансування (її можна знайти тут), щоб зібрати 200 тисяч фунтів стерлінгів для фінансування прототипу безпілотного шукача мін, розробку якого виконують Центр точного землеробства FRENDT, Вінницький КПІ ім. Ігоря Сікорського та Вінницька обласна військова адміністрація.

Незважаючи на те, що краудфандінгова платформа є англійською, донат можна зробити з картки будь-якого банку світу, у тому числі і з України. Списання коштів буде у гривні по курсу банку, в якому оформлена ваша картка. 1 фунт дорівнює близько 40 гривень.

Будь-яка підтримка на цьому етапі, незалежно від того, наскільки вона мала, буде дуже цінна. Ми також будемо дуже вдячні, якщо ви поділитеся цією інформацією з вашими друзями, родиною, колегами, партнерами.

Ваші донати у розробку прототипу безпілотного шукача мін для українських с/г полів є життєво важливої ​​та термінової ініціативою! Зробити донат можна тут https://www.crowdfunder.co.uk/p/safe-fields-for-ukraine