Ринок холодильних складів Чернівців та Чернівецької області: рукотворний мороз на сторожі свіжості
2293

Ринок холодильних складів Чернівців та Чернівецької області: рукотворний мороз на сторожі свіжості

Ринок холодильних складів Чернівців та Чернівецької області аналізувався компанією Pro-Consulting в березні 2020 року. Цілями дослідження були: визначення обсягу товарообігу продукції вимагає Спеціальних умов зберігання; проведення сегментації ринку по основним операторам, товарними групами, площами і температурним режимам наявних складських приміщень; прогнозування напрями подальшого розвитку розглядається сфери бізнесу. Готовий аналіз ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області можна придбати на сайті компанії.

Можливо, вас також зацікавить матеріал в результатах аналізу ринку складської логістики в Україні


Ринок холодильних складів в Україні в цілому і в Чернівецькій області, зокрема, залежить від товарообігу продукції вимагає для зберігання особливих температурних режимів. Так, для заморожених м'яса, риби, птиці, ягід необхідні морозильники, в яких температура може опускатися до 40оС, хоча в Україні основна маса таких складів може підтримувати температуру тільки до 18оС ...- 25 ° С. Молоко, сири, кисломолочні продукти зберігаються в прохолоду до + 5 ° с ... + 8 ° с, а свіжим овочам, фруктам і ягодам потрібно приміщення з температурою в діапазоні 0 ° с ... + 18оС.
Основними споживачами послуг на ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області є підприємства роздрібної торгівлі. Великі клієнти зазвичай орендують холодні склади класу А, в яких є можливість зберігання широкого асортименту продукції в різних температурних умовах. Представники середнього і малого бізнесу, як правило, задовольняються складськими приміщеннями нижчих класів.


Також вам може бути корисна стаття по ринку заморожених м'ясних і рибних напівфабрикатів України


Аналіз ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області показується, що основною товарною групою, що зберігалася на холодних складах досліджуваного регіону в 2019 році, була свіжа плодова і ягідна продукція, а різні види м'яса і яйця займали лише близько чверті загального обсягу.

 


На сайті доступний до покупки готовий аналіз ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області - ми може актуалізувати даний звіт, а також адаптувати його структуру під цілі і завдання вашого підприємства


За результатами аналізу ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області були виділені наступні групи ризиків, характерних для працюючих на ньому операторів:
• технологічні - знос обладнання;
• галузеві - коливання попиту на певні товарні групи;
• правові - зміни в системі держрегулювання галузі;
• фінансові - інфляція і нестабільність на валютному ринку;
• сезонні - нерівномірність завантаження площ протягом року.
Подальший розвиток ринку холодильних складів Чернівців та Чернівецької області залежить від стану справ в галузях-споживачах складських приміщень. У разі зростання товарообігу швидкопсувних продуктів очікується зниження вакантності площ зберігання і збільшення орендних ставок на них.


Якщо у вас є ще пара хвилин, почитайте про ринок холодильних складів в Києві і Київській області

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами