Допоможемо зробити маленьке диво: бізнес-план клініки репродуктології очікує реалізації

«Діти - квіти царства людей» - написав на початку дев'ятнадцятого століття відомий німецький письменник Мойсей Сафір. Пізніше його думку підтримав Максим Горький, назвавши дітей живими квітами землі. Сьогодні кожен знає, що діти - квіти життя, але, на жаль, не кожен може прикрасити своє життя такими квітами. Всьому виною досить поширена нині біда - безпліддя. За даними Всесвітньої організації здоров'я, їм уражено близько 10% подружніх пар в світі. Для України це означає, що приблизно один мільйон сімей не можуть самостійно завести дітей. Допомогти цим подружжям здатні клініки репродуктивної медицини, яких в нашій країні гостро не вистачає. У рік в Україні проводиться лише 12-13 тисяч циклів штучного запліднення, а потрібно 60-65 тисяч циклів.

З урахуванням існуючого попиту на допоміжні репродуктивні технології, аналітиками Pro-Consulting розроблений бізнес-план створення центру репродуктології в Україні.

Лікування безпліддя в даній клініці буде здійснюватися шляхом введення сперматозоїда в цитоплазму яйцеклітини (ICSI). Програма лікування включає в себе:

• консультацію репродуктолога;
  • проведення ультразвукового дослідження;
  • зняття спермограми;
  • процес стимуляції і моніторинг росту фолікулів;
  • пункцію фолікулів, забір яйцеклітин;
  • запліднення:
  • культивування ембріонів;
  • перенесення ембріонів в порожнину матки;
  • діагностику вагітності.

Для клініки знадобиться приміщення загальною площею 600 м2, в якому необхідно обладнати кімнату очікування і адміністративну стійку, палати для пацієнтів, кабінет ембріології, консультаційні, діагностичні, процедурні, маніпуляційні кабінети. На це піде левова частка необхідних для реалізації проекту грошей.

ЕКО, прибуток від діяльності центру репродуктології піде вже з першого року його роботи. Відповідно до прийнятої стратегії розвитку, кількість пацієнтів буде збільшуватися з плином часу, що посприяє зростанню і фінансових показників.

Таким чином, створення даного підприємства на нашу бізнес-плану дозволить зробити щасливими багато родин, поліпшити демографічну ситуацію в країні і отримати кошти для нових корисних проектів.

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: