Місце для відпочинку і джерело незабутніх вражень: створити його допоможе бізнес-план міні-готелі на березі моря

Хоч на дворі ще лежать снігові замети, українці вже замислюються про літню відпустку. Багато хто хоче добре провести час на березі моря. Вони з задоволенням стануть клієнтами недорогого приморського готелю, розташованого в екологічно чистому та мальовничому місці.

Фахівці Pro-consulting підготували бізнес-план такий міні-готелі економ-класу для літнього сімейного відпочинку.

Купити готовий бізнес-план міні-готелю економ-класу

Для здійснення проекту буде потрібно ділянку землі площею 10 соток. На ньому планується побудувати один готельний корпус, до якому буде 8 номерів для відочиваючих і їдальня, повністю обладнана для приготування їжі. Номери будуть забезпечені доступом до телебачення та мережі інтернет.

Вибір місця розташування готелю дуже важливий для успішності проекту. При цьому необхідно враховувати близькість і зручність виходу до моря, наявність підводів води і електрики, можливість організації автомобільної стоянки.

Читати про ринок елітних готелів Одеси

Для реалізації бізнес-плану інвестор повинен мати у своєму розпорядженні грошовими коштами в розмірі $ 120-125 тис. З цієї суми, $ 35 тис. потрібні для придбання земельної ділянки, $ 70 тис. буде витрачено на будівництво і оснащення готельного корпусу і $ 5 тис. - на благоустрій території. Устаткування їдальні потребує витрат у розмірі $ 2,9 тис. Крім того, на фінансування перших дев'яти місяців функціонування готелю передбачені $ 9,9 тис.
Дохід дане підприємство буде отримувати від здачі постояльцям готельних номерів в оренду.

Передбачені поточні витрати за такими статтями:
• зарплата персоналу з усіма нарахуваннями;
• споживання електроенергії та води;
• придбання побутової хімії і засобів для прибирання;
• оновлення витратних матеріалів (постільна білизна, рушники, підстилки, посуд, шезлонги та інше);
• вивезення сміття та очищення септика;
• земельний податок;
• оплата зв'язку, телебачення та інтернету;
• адміністративно-господарські витрати.
Виконання всіх передбачених цим бізнес-планом заходів дозволить забезпечити українців доступним літнім відпочинком, а інвестору отримати високоприбуткову підприємство.

Замовити бізнес-план для свого проекту

Про привабливість проекту свідчить розрахунковий показник рентабельності продажів на рівні 62,5%. Тобто, в кожному отриманому доларі доходу буде міститися більше 62 центів чистого прибутку.

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: