in stock

Огляд ринку HoReCa в Україні. 2020 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Квітень 2020 року
Кількість сторінок: 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
5000 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting був проведений огляд ринку HoReCa в Україні. В огляді були охарактеризовані основні тенденції та перспективи розвитку сегменту HoReCa і готельного бізнесу в Україні, структуровані дані щодо кількості готелів, їх номерного фонду, а також варіанти використання технологічних рішень. На підставі даних про розвиток туризму в країні, сильних і слабких сторін галузі, а також планів будівництва готелів, охарактеризовано потенціал розвитку ринку і прогнозні тенденції.
Ринок закладів громадського харчування в Києві є одним з сегментів бізнесу, що найбільш динамічно розвиваються, та при цьому на сьогоднішній день залишається ненасиченим. В останні роки столичний ринок ресторанів швидкого харчування активно поповнюється новими закладами, які відповідають актуальним запитам основної цільової аудиторії – середнього класу, пропонуючи розумне співвідношення критеріїв ціна-якість і економію часу на приготування їжі вдома. Разом з тим, показник насиченості ринку громадського харчування столиці все ще значно поступається середньоєвропейським. Так, на одне посадочне місце в закладі громадського харчування (фаст-фуд, кафе, бар, ресторан і т.п.) в Києві припадає близько 30 жителів, в Європі - 8 жителів. Це вказує на значні перспективи розвитку галузі.
У 2018 році кількість закладів харчування поза домом в Україні збільшилася на рекордні за останні пару років 4,8%, в 2019 році позитивна тенденція збереглася. За 2018 рік разом зі зростанням кількості закладів ціни в них виросли на 20-30%, на тлі зростання витрат. Ресторатори відзначають, що в зв'язку з цим дохідність успішного закладу нижче, ніж пару років назад, і знаходиться в межах 20-30%.

Детальний зміст:

1. Аналіз тенденцій розвитку HoReCa в Україні.
2. Показники готельного ринку
3. Висновки і прогнозні тенденції розвитку готельного ринку в Україні

Перелік таблиць:

1. Кількість закладів для тимчасового розміщення, номерів і відвідувачів, за 2017 і 2018 рр. в Україні

Перелік графіків і діаграм:

1. Кількість закладів харчування поза домом в Україні в 2014-2018 рр., тис. шт.
2. Структура пропозиції номерного фонду і готелів за категоріями, в Україні станом на 02.09.2019 р., в натуральному вираженні,%
3. Заповнення готелів Києва верхніх і середніх сегментів за підсумками 1 півріччя 2019 року, в порівнянні з аналогічними періодами минулих періодів
4. Структура готелей України за структурою власності, в 2018 році
5. Географічна структура готелей України за 2018 рік
6. Кількість номерів і середня кількість номерів в готелях по регіонах України, за 2018 рік

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами