Консалтинг HoReCa – послуга для розвитку вашого бізнесу чи проекту
1394

Консалтинг HoReCa – послуга для розвитку вашого бізнесу чи проекту

Компанія Pro-Consulting спільно з експертом ресторанного бізнесу, співзасновником та керуючим партнером Satori Group Ігорем Постоєнко проводить ресторанний консалтинг для вже працюючих, нових і проектованих закладів громадського харчування. Наш консалтинг HoReCa спрямований на розробку ефективних стратегій для становлення та розвитку бізнесу з наданням практичної допомоги в їх реалізації.

Ресторанний консалтинг від Pro-Consulting та Satori Group допоможе визначити:

  • можливість реалізації проекту з урахуванням поточної та прогнозної ринкової ситуації;
  • ризики та бар'єри на шляху до заявленої мети;
  • відповідність поточної позиції клієнта до бажаного стану підприємства;
  • план реалізації концепції бізнесу.

Консалтинг HoReCa може бути наданий як українським, так і іноземним замовникам у будь-якій точці світу.

Алгоритм ресторанного консалтингу

Кожен клієнт, який замовив консалтинг Ho-Re-Ca, може розраховувати на індивідуальний підхід до вирішення завдань, що стоять перед його підприємством або проектом. Вироблення ексклюзивних рекомендацій проводиться у результаті ретельного вивчення всіх аспектів ведення бізнесу.

Консалтинг HoReCa складається з наступних етапів:

  1. Маркетингове дослідження ринку (дізнайтесь більше про дослідження ринку);
  2. Комплексне вивчення проекту чи існуючого підприємства клієнта;
  3. Складання стратегії та плану заснування та розвитку закладу;
  4. Практична участь у реалізації запланованих заходів.

Аналіз ринку у рамках ресторанного консалтингу

Вивчення ринкової ситуації у сегменті HoReCa включає:

  • загальний аналіз ринку громадського харчування:
    • основні показники;
    • розрахунок ємності ринку;
    • структура сфери бізнесу;
    • фактори та тенденції зміни ринкової ситуації;
  • аналіз конкурентного середовища, виявлення пов'язаних із ним ризиків;
  • оцінка ефективності маркетингових прийомів просування;
  • дослідження стану, очікувань та задоволеності споживчої аудиторії;
  • визначення вигідності та інвестиційного потенціалу обраної ринкової ніші;
  • складання картки ризиків та бар'єрів за результатами SWOT- та PESTLE-аналізу;
  • у якості прикладу досліджень ринків ХоРеКа ознайомтеся зі звітами: 1. Аналіз ринку ресторанів у Львові, 2. Аналіз ринку ресторанів національної кухні у Лондоні, 3. Аналіз ринку закладів фастфуду в Україні.

Аудит закладу чи його проекту

Консалтинг ХоРеКа в частині дослідження бізнес-проекту клієнта включає вивчення:

  • внутрішньої документації закладу:
    • технологічних карток;
    • калькуляції страв;
    • схеми обігу;
    • витрат та списань товарів та ін.;
  • середовища взаємодії персоналу, постачальників та підрядників;
  • системи забезпечення безпеки роботи закладу;
  • ступінь придатності наявного чи проектованого приміщення.

Консалтинг HoReCa на етапі реалізації

За результатами дослідницьких етапів ресторанного консалтингу робляться конкретні кроки щодо реалізації бізнес-стратегії. Вони включають:

  • підготовку приміщення до роботи:
    • прокладання комунікацій;
    • побудова систем вентилювання та кондиціювання;
    • підбір та встановлення технологічного обладнання;
  • налагодження виробничого циклу закладу.

Завершується консалтинг HoReCa розробкою переліку страв та тренінгом персоналу. На цьому етапі замовник отримує:

  • посадові обов'язки та скрипти дій співробітників у різних ситуаціях;
  • сценарії юридичного захисту бізнесу;
  • відпрацьовані практично варіанти меню.

До повного досягнення цілей ресторанного консалтингу здійснюється експертний супровід процесу реалізації планових заходів.

Антикризовий консалтинг HoReCa

Pro-Consulting і Satori Group створили кооперацію в період, коли українські кафе та ресторани зазнають великих труднощів в умовах ринку воєнного часу.

Консалтинг HoReCa від Pro-Consulting та Satori Group, які є визнаними експертами у сферах маркетингових досліджень та ресторанного бізнесу відповідно, дозволить вам отримати від свого бізнесу те, що ви хочете.

Замовити консалтинг HoReCa можна, скориставшись нашими контактними даними.

Читати також: Ринок кав'ярень у Києві

Дата розміщення: 29.06.2023
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами