Дата підготовки: | Вересень 2023 року |
Кількість сторінок: | 6, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 2 |
Таблиць: | 2 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанією Pro-Consulting було проведено дослідження ринку вегетаріанських продуктів в Україні. Проаналізовано показники, тенденції розвитку ринку, визначено споживання та конкурентів.
Особливості ринку є те, що рослинне молоко є домінуючим продуктом на ринку рослинних протеїнів.
Основною причиною такої домінації є те, що рослинне молоко підходить для більшого сегменту споживачів. Якщо рослинне м’ясо вживається переважно вегетаріанцями та людьми з особливою дієтою, то рослинне молоко застосовується і для приготування кондитерських виробів (кокосове молоко), вживається людьми з непереносимістю лактози тощо.
Ринки окремих видів альтернативних рослинних продуктів розвиваються, проте мають свої відмінності один від одного. Якщо ринок рослинного молока вже давно сформований і визначений, то ринок рослинного м'яса тільки недавно взяв свій старт і ще поступово наростає за участі нових гравців.
1. Загальна характеристика ринку
2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку у 2019–2022 роках.
3. Сегментація та структурування ринку (за видами, походженням)
4. Зовнішня торгівля
5. Висновки
1. Місткість ринку рослинного молока в Україні за 2019-2022 рр., тонн
2. Місткість ринку рослинного м'яса в Україні за 2019-2022 рр., тонн
1. Сегментація ринку рослин замінників продукції тваринного походження, %
2. Географія імпорту рослинних замінників продукції тваринного походження в Україну у 2019-2022 рр.