Ринок СЕС для власного споживання в Україні: ловці сонячного світла

Ринок СЕС для власного споживання в Україні: ловці сонячного світла

Ринок СЕС для власного споживання в Україні вивчався компанією Pro-Consulting за період 2017 - 7 місяців 2020 року. Маркетингове дослідження ринку дозволило визначити його основні параметри, проаналізувати діяльність найбільших операторів, виявити фактори впливу і тенденції розвитку. Готовий аналіз ринку СЕС для власного споживання в Україні можна придбати на сайті компанії.

Ринок сонячних електростанцій в Україні динамічно розвивається завдяки прийнятому в нашій країні курсу на збільшення частки поновлюваних джерел в структурі генерації електроенергії. Станом на липень 2020 року ця частка становила майже вісім відсотків з перспективою подальшого зростання.

Можливо, вас зацікавить матеріал про бізнес-план створення сонячної електростанції в Україні

В останні роки посилилася тенденція встановлення сонячних електростанцій в домогосподарствах і на підприємствах з метою забезпечення електроенергією власних потреб без мети її продажу в загальну мережу. Так сформувався ринок СЕС для власного споживання в Україні.

Рекомендуємо також прочитати статтю про ринок електроенергетики України

Моніторинг ринку СЕС для власного споживання в Україні свідчить про наявність наступних факторів, що впливають на окупність споруди електростанції:

• ціна обладнання та будівельно-монтажних робіт;
  • вартість обслуговування СЕС в процесі експлуатації
  • баланс споживання і вироблення електроенергії протягом доби і в різні пори року;
  • діючий тариф на електроенергію.

Головними проблемами ринку СЕС для власного споживання в Україні є:

• непостійний вихід енергії в залежності від освітленості панелей електростанції;
  • сильна залежність від поставок імпортного обладнання.

На сайті доступний до покупки готовий аналіз ринку СЕС для власного споживання (2020р.) - ознайомтеся зі структурою звіту. Ми можемо проаналізувати ваш ринок по аналогічній структурі

За результатами аналізу ринку СЕС для власного споживання в Україні зроблено висновок про його високу інвестиційну привабливість, оскільки спорудження власної сонячної електростанції дає власнику високий ступінь енергетичної незалежності, а після окупності обладнання приносить значний економічний ефект. Про хороші перспективи розвитку ринку СЕС для власного споживання в Україні свідчить поточна структура споживання електроенергії в країні.

Пропонуємо Вам ознайомитися з каталогом готових аналізів ринків України та світу - ймовірність того, що ми вже досліджували ваш ринок - 90%.

Більш докладно про дану сферу бізнесу можна прочитати в матеріалі готового маркетингового дослідження ринку СЕС для власного споживання в Україні, розміщеного в онлайн магазині Pro-Consulting.

Якщо у вас ще пара хвилин, прочитайте ще один матеріал про деякі результати аналізу ринку сонячних батарей і сонячної енергетики в Україні

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: