Ринок флексодруку і ротогравюрного друку в Україні: яскраві упаковки і не тільки

Ринок флексодруку та ротогравюрного друку в Україні аналізувався компанією Pro-Consulting за період 2019 - перше півріччя 2020 року. Маркетингове дослідження ринку дозволило визначити такі його параметри, як ємність, структура, частки найбільших операторів, розглянути особливості державного регулювання даної сфери бізнесу, виявити фактори впливу і тенденції розвитку. Готовий аналіз ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні можна придбати на сайті компанії.

Ринок флексодруку та ротогравюрного друку в Україні існує і розвивається за рахунок популярності цих видів друку для нанесення зображень на упаковку харчових і нехарчових продуктів, етикетки та інші носії.

Почитайте про бізнес-план підприємства, якщо плануєте інвестувати або залучати кошти в бізнес-ідею

Моніторинг ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні свідчить про наявність ряду чинників впливу, головними з яких є:

• залежність від імпорту друкарського обладнання, яке в Україні не виробляється;
  • податкове навантаження на бізнес;
  • кореляція місткості ринку з обсягом виробництва товарів, на упаковку яких наноситься друк;
  • конкуренція з іншими друкованими технологіями;
  • відсутність системи контролю якості вихідних матеріалів;
  • недостатній рівень державної підтримки та прозорості тендерних процедур.

Також вас може зацікавити аналітика з анотації до готового аналізу ринку поліграфічних послуг України (2020р.) - прочитайте

Дія зазначених чинників призводить до наявності на ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні ряду проблем, таких як:

• мала частка іноземних інвестицій;
  • нестача обігових коштів у підприємств;
  • високі імпортні мита і податки;
  • низька рентабельність бізнесу.

Аналіз ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні говорить про падіння обсягу поліграфічної продукції в першому півріччі 2020 року на 15,4% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

Якщо ви шукаєте інформацію про свій ринок в інтернеті, але не можете її систематизувати або проаналізувати, дізнайтеся про те, що таке аналіз ринку як послуга

Незважаючи на загальне зменшення обсягу поліграфічної діяльності, ринок флексодруку та ротогравюрного друку в Україні продовжує розвиватися за рахунок оптимізації співвідношення ціни і якості. Основними факторами ціноутворення на ринку є:

• тираж замовлення;
  • ступінь новизни устаткування;
  • необхідність виготовлення нестандартних фелксоформ або ротогравюрних циліндрів;
  • вид використовуваних фарб;
  • кількість кольорів;
  • матеріал носія зображення;
  • площа і складність друку;
  • вартість електроенергії і автомобільного палива;
  • наявність додаткових послуг;
  • терміновість замовлення.

На сайті доступний до покупки готовий аналіз ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні (2020р.) - ознайомтеся зі структурою звіту. Ми можемо проаналізувати будь-який ринок за аналогічною або скоригованою структурою

Детально про дану сферу бізнесу та перспективи її подальшого розвитку можна дізнатися з матеріалу готового маркетингового дослідження ринку флексодруку та ротогравюрного друку в Україні, розміщеного в онлайн магазині Pro-Consulting.

Ознайомтеся з матеріалом про конкурентний аналіз, як частину аналізу ринку

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: