Pro-Consulting та Київський Політехнічний Інститут об'єднують зусилля

Pro-Consulting та Київський Політехнічний Інститут об'єднують зусилля

16 жовтня, Pro-Consulting в особі генерального директора Олександра Соколова та Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського в особі Федорченко-Кутуєва Павла Володимировича, завідувача кафедрою соціології КПІ (факультет соціології і права) раді оголосити про підписання договору про співпрацю. Ця угода спрямована на розвиток освіти, дослідження та практичного досвіду для студентів кафедри соціології КПІ.

Однією з ключових складових співпраці є спільна реалізація заходів та ініціатив у галузі освіти та досліджень. Серед цих ініціатив заплановані семінари, тренінги та інші навчальні заходи, спрямовані на підвищення професійних навичок та обмін знаннями.

Окремий акцент робиться на дослідницьких роботах соціологічного спрямування, які об'єднують професіоналізм студентів кафедри соціології КПІ і експертів Pro-Consulting. Це надасть можливість для проведення спільних досліджень.

У рамках партнерства також передбачається надання студентам кафедри соціології КПІ можливості проходження практики в Pro-Consulting, де вони зможуть отримати практичний досвід та підтримку від провідних фахівців у сфері консалтингу, що також відкриє можливість подальшого працевлаштування молодих спеціалістів у консалтинговій компанії.

Ця співпраця відкриває нові горизонти для студентів та фахівців обох організацій і сприяє подальшому розвитку освіти та науки в Україні.

Ми відзначаємо важливість цієї угоди та очікуємо насамперед на результати, які вона принесе у сфері освіти та досліджень.

**Pro-Consulting  –  провідна українська консалтингова компанія, яка спеціалізується на проведенні аналітичних, маркетингових досліджень, розробці маркетингових стратегій та стратегій розвитку бізнесу, підготовці аналітичної та статистичної інформації по різних галузях економіки, експортному та фінансовому консалтингу. Компанія є членом міжнародної дослідницької асоціації ESOMAR; постійний член Української Асоціації Маркетингу з 2005 року, кваліфікований консультант програм підтримки малого і середнього бізнесу ЄБРР з 2010 року. Компанією реалізовано понад 2200 проектів для більш ніж 1000 клієнтів, які включають корпорації, МСБ, некомерційні організації, приватні особи і міжнародні організації з різних країн.

**Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського є одним з провідних університетів України з багаторічною історією та визнаним доробком в освіті, науці та інноваціях.