Як відкрити кафе і кондитерську — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»
2387

Як відкрити кафе і кондитерську — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»

У випуску «Бізнес-плану» розповідаємо історію про кондитерку Євгенію Тодурову. Вона почала пекти печиво, щоб відволіктися від особистих переживань, а тепер керує великим кондитерським цехом і кав'ярнею та годує авторськими солодощами тисячі охочих.

Як знаходила перших клієнтів і куди переїхала Євгенія з домашньої кухні? Чому вигідно працювати з кафе і як вирішити проблеми із доставкою — розповідаємо на прикладі реального бізнесу.

Дата розміщення: 12.12.2018
дивитися наступну новину

Інші новини

Будь ласка, оберіть мову:
Зв'язатися з нами
Подати заявку
Юридична особа
ФОП

Програма розстрочки

Сума, грн

Неправильна вартість

ЄДРПОУ *

Неправильний ЄДРПОУ

Ім'я представника компанії *

Обов'язкове поле Ім'я має бути вказане кирилицею

Телефон *

Неправильний номер телефону

Пошта *

Неправильний email

Коментар

Спочатку погодьтеся з умовами надання послуг та політикою конфіденційності
Заявку успішно подано!
Перейдіть за посиланням, щоб увійти в особистий кабінет та слідкувати за заявкою: https://web.edilo.com.ua/login
На жаль, сталася помилка
Вашу заявку не вдалося відправити, спробуйте ще раз, або зверніться в службу підтримки