Як відкрити кафе і кондитерську — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»
1874

Як відкрити кафе і кондитерську — проект «БІЗНЕС-ПЛАН» за участю Pro-Consulting. Коментар Олександра Соколова, генерального директора компанії для ТК «Громадське»

У випуску «Бізнес-плану» розповідаємо історію про кондитерку Євгенію Тодурову. Вона почала пекти печиво, щоб відволіктися від особистих переживань, а тепер керує великим кондитерським цехом і кав'ярнею та годує авторськими солодощами тисячі охочих.

Як знаходила перших клієнтів і куди переїхала Євгенія з домашньої кухні? Чому вигідно працювати з кафе і як вирішити проблеми із доставкою — розповідаємо на прикладі реального бізнесу.

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами