in stock

Аналіз ринку кондитерських виробів в Україні. 2019 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Березень 2019 року
Кількість сторінок: 24, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 8
Таблиць: 6
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
12400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting був проведений аналіз ринку кондитерських виробів в Україні. Розглянутий сегмент ринку включає такі товарні групи, як сухарі, пряники, круасани, торти, печиво, шоколадні вироби та кондитерські вироби без вмісту какао.

В рамках дослідження визначено основні тенденції розвитку та проблеми на ринку, розрахована ємність ринку, а також проаналізовані виробництво, експорт і імпорт кондитерської продукції в Україні. Охарактеризовано основних операторів ринку серед виробників, імпортерів і експортерів, а також розрахована ємність кондитерського ринку і середній обсяг споживання на душу населення в Європі.

В Україні ринок кондитерських виробів сформувався досить давно. Даний сегмент характеризується високим рівнем конкуренції і великою кількістю кондитерських компаній, що обумовлює широкий асортимент продукції, який динамічно оновлюється і відповідає потребам споживачів.

У структурі виробництва кондитерських виробів в Україні в натуральному вираженні більше половини (55,3%) займають різні борошняні вироби. Шоколад і продукти з вмістом какао разом складають частку в 23,6%.

Велика частка продукції на кондитерському ринку - українського виробництва (близько 95%), проте імпорт в даному сегменті показує активне зростання. Це пов'язано зі зростанням інтересу українських споживачів до зарубіжних солодощів, які сприймаються як більш якісні.

Тіньове виробництво кондитерських виробів в Україні в основному представлено фізичними особами - підприємцями, які займаються виробництвом печива, тортів і тістечок.

 

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку кондитерських виробів в Україні
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в Україні в 2017 - 2018 рр. (Специфіка, проблеми, фактори впливу на ринок)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2017 - 2018 рр. (Річні дані) (виробництво + імпорт-експорт + тінь) в натуральному і грошовому вираженні - оціночно:
- ринок кондитерських виробів (загальна група без розбивки на сегменти)
1.3. Сегментація і структурування ринку. Частки вітчизняної та імпортної продукції
2. Динаміка обсягів експорту та імпорту кондитерських виробів в 2017-2018 рр. у натуральному вираженні (тонн) в розрізі досліджуваних кодів УКТЗЕД, які вказані в якісних рамках дослідження
3. Основні оператори ринку кондитерських виробів (ТОП-10 в сегменті)
3.1. Основні виробники ринку і їх короткий опис. Містить наступну інформацію:
- Короткий опис
- Контакти
- ТМ (без часток)
- Частка компанії в досліджуваному сегменті
3.2. Основні компанії експортери та імпортери кондитерської продукції. Частки експортерів і імпортерів в структурі поставок
4. Місткість ринку і середній обсяг споживання кондитерських виробів на душу населення в натуральних показниках в Європі в 2017-2018 рр., прогноз на 2019-2020 рр. - ринок кондитерських виробів
5. Висновки і прогнозні показники розвитку ринку кондитерських виробів України в 2019-2020 рр. з урахуванням тіні

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку кондитерських виробів в Україні в 2017 - 2018 рр. з урахуванням тіні в натуральному і грошовому вираженні, тонн і тис. грн.
2. Динаміка експорту кондитерських виробів з України в 2017 - 2018 рр. в розрізі досліджуваних кодів в натуральному вираженні, тонн
3. Динаміка імпорту кондитерських виробів в Україну в 2017 - 2018 рр. в розрізі досліджуваних кодів в натуральному вираженні, тонн
4. Основні компанії виробники кондитерських виробів в Україні в 2018 році
5. Основні компанії експортери та імпортери кондитерських виробів в Україні
6. Багатофакторна модель прогнозних показників розвитку ринку кондитерських виробів в Україні на 2019 - 2020 рр., %

Перелік графіків і діаграм:

1. Частки вітчизняної та імпортної продукції в структурі ринку в Україні (без урахування тіні) в натуральному вираженні, %
2. Частки основних виробників кондитерських виробів в Україні в натуральному вираженні в 2018 р *, %
3. Частки основних виробників кондитерських виробів в Україні в натуральному вираженні в 2017 р, %
4. Частки імпортерів кондитерських виробів в структурі поставок в натуральному вираженні в 2017 - 2018 рр., %
5. Частки експортерів кондитерських виробів в структурі поставок в натуральному вираженні в 2017 - 2018 рр., %
6. Динаміка ємності ринку кондитерських виробів в ЄС-28 в 2017- 2018 рр. і її прогноз на 2019 - 2020 рр. в натуральному вираженні, тис. тонн
7. Динаміка споживання кондитерських виробів в ЄС-28 в 2017- 2018 рр. і його прогноз на 2019 - 2020 рр. в натуральному вираженні, кг / чол.
8. Прогнозні показники розвитку ринку кондитерських виробів в Україні на 2019 - 2020 рр. в натуральних показниках

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами