Бізнес-план виробництва ефірних олій: ці гроші будуть пахнути

Бізнес-план виробництва ефірних олій: ці гроші будуть пахнути

Бізнес-план виробництва ефірних олій розроблений компанією Pro Capital Investment з урахуванням наявних даних про зростання попиту на дану продукцію як на внутрішньому ринку, так і за кордоном, що свідчить про високу інвестиційну привабливість цього проекту. Готовий бізнес-план виробництва ефірних олій можна придбати на сайті компанії.

Купуючи продукти харчування, косметику і парфумерію, все більше людей зацікавлені в тому, щоб в їх складі були натуральні екологічно дружні нашому організму інгредієнти. А що може бути більш реальним, ніж ефірні олії, які є квінтесенцією рослин, витяжкою їх корисних речовин.

Бізнес-план вирощування та переробки льону - читати тут

Середньорічний темп зростання світового ринку ефірних олій становить 6-8%. Очікується, що до 2024 року його обсяг збільшиться з нинішніх $ 8 млрд до $ 12 млрд. Україна, на території якої прекрасно ростуть багато ефіроносів, просто зобов'язана завоювати значну частку ринку ефірних олій і продукції з їх вмістом. Поки що ця ніша в нашій країні вільна, але зайняти її можна дуже швидко завдяки підготовленому Pro Capital Investment бізнес-плану виробництва ефірних олій. Найспритнішим інвесторам дістануться найкращі стартові позиції.

Замовити бізнес-план (UNIDO) - перейти на сторінку

Проектом передбачено організувати підприємство з випуску лавандової, м'ятної і мелісової олій, здатного щодня переробляти методом парової дистиляції до 1,3 тон сировини. Бізнес-планом виробництва ефірних олій передбачено щомісяця видавати 338 літрів продукції: 51,3% складе лавандова олія, 43,6% - м'ятна і 5,1% - мелісова.

Бізнес-план виробництва ефірних олій розрахований на трирічний період, з яких чотири місяці знадобляться на створення підприємства, закупівлю обладнання та запуск в роботу виробничого комплексу. Відповідно до фінансових розрахунків, виконаних в рамках бізнес-плану виробництва ефірних олій, всі вкладені в його реалізацію кошти окупляться за півтора років (19,9 місяці) з моменту старту.

Бізнес-план підприємства: поняття, структура, приклади - читати тут

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: