Дата підготовки: | Грудень 2016 року |
Кількість сторінок: | 9, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 9 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
На ринку м'яса України найбільша доля належить саме м'ясу птиці. Споживання, зокрема, курячого м'яса для нашої країни є доступним і звичним. Відносна дешевизна цього продукту в сукупності з його живильними якостями сприяють тому, що попит на нього не знижується, не дивлячись на низьку купівельну спроможність населення. Виробництво м'яса птиці в цьому році перевищить обсяги виробництва минулого року, і ця тенденція продовжиться в 2017 році. У зв'язку з економічною кризою собівартість виробництва, в першу чергу вартість кормів і енергоносіїв, зростає, що буде також приводити до зростання кінцевої ціни продукту для безпосереднього споживача. Найбільша популярність залишиться за курятиною, як найбільш доступним видом м'яса. Економічне співробітництво з усіма континентами, підписання нових договорів про постачання продуктів харчування дає хороші можливості для зростання обсягу експорту м'яса птиці, а нові квоти на безмитне ввезення дозволяють підприємствам знизити витрати для виходу на міжнародний ринок. У той же час, взаємні квоти відкривають дорогу на український ринок для імпортної продукції, збільшення кількості якої в 2016 році продовжиться і в 2017 році. Таким чином, найближчим часом не очікується значної зміни ємності ринку.
1. Загальні показники і основні тенденції розвитку ринку м'яса свійської птиці в Україні
2. Динаміка виробництва м'яса птиці в Україні
3. Зовнішньоекономічна діяльність
4. Споживчі переваги на ринку
5. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
1. Динаміка поголів'я птиці і виробництва кормів в Україні в натуральному вираженні
2. Динаміка ємності ринку м'яса птиці в Україні в натуральному вираженні, тис. тонн
3. Динаміка показників частки української і імпортної продукції на ринку м'яса свійської птиці України,%
4. Динаміка виробництва м'яса птиці в Україні в натуральному вираженні, тис. тонн
5. Динаміка експорту м'яса птиці в Україні в натуральному вираженні, тис. тонн
6. Динаміка імпорту м'яса птиці в Україні в натуральному вираженні, тис. тонн
7. Географічна структура експорту м'яса птиці з України за 9 міс. 2015 і 2016 року,%
8. Географічна структура імпорту м'яса птиці в Україну за січень-вересень 2015 і 2016 року
9. Динаміка споживчих переваг марок курячого м'яса в 2012 і 2016 роках, середньорічний бал