Дата підготовки: | Березень 2005 року |
Кількість сторінок: | 38, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 11 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд ринку ковбасної продукції від компанії Pro-Consulting містить динаміку виробництва, експорту та імпорту досліджуваної продукції в 2003-2004 рр. Останні 4 роки галузь виробництва переживає підйом, особливо в сегменті виробництва варених ковбасних виробів. У 2004 р обсяги виробництва ковбасних виробів в Україні в порівнянні з 2003 р збільшилися. Однак в Україні багато "цеховиків", діяльність яких офіційною статистикою ніяк не враховується, що призводить до неможливості відображення реального обсягу ринку. Сьогодні в Україні працюють 6 тис. Виробників ковбас, з них великими можна назвати не більше 20. Яскраво вираженого лідера на ковбасному ринку немає, але кожен великий виробник займає провідні позиції в тому чи іншому регіоні / ціновому сегменті. Найбільшу питому вагу у виробництві ковбасних виробів займають підприємства Донецької (30%), Дніпропетровської (12%) областей, Київської області з містом Києвом (12%). Ринку ковбасних виробів і копченостей найближчим часом буде властива тенденція зростання, причому збережеться нарощування виробництва практично у всіх його сегментах. Пріоритетними будуть залишатися варені ковбаси, в тому числі сосиски, сардельки, і копченості. У 2005 році прогнозується 9% -ве зростання виробництва ковбасних виробів.
1. Український ринок ковбасних виробів, загальна ситуація.
2. Виробництво ковбасної продукції.
3. Виробники ковбасної продукції:
3.1. Структура сектора виробників.
3.2. Виробництво ковбас найбільшими виробниками.
4. Регіональне розподілення виробництва.
5. Асортимент ковбасних виробів.
6. Споживання ковбаси:
6.1. Структура споживання ковбас по регіонах.
6.2. Структура споживання ковбас за видами.
7. Зовнішня торгівля:
7.1. Експорт ковбасних виробів.
7.2. Імпорт ковбасних виробів.
8. Ціни і ціноутворення на ковбасні вироби.
9. Висновки. Прогнозні показники.
1. Основні показники тваринництва в Україні за станом на 1 січня 2005 року.
2. Реалізація худоби та птиці на забій у 2004 році.
3. Виробництво ковбасних виробів в 2003-2004 рр.
4. Рейтинг виробників ковбасних виробів в Україні, тис. Тонн
5. Рейтинг виробників вареної ковбаси, сосисок, сардельок в 2004 році.
6. Рейтинг виробників напівкопченої ковбаси в 2004 році.
7. Рейтинг виробників варено-копченої, напівсухий, сиров'яленому і сирокопченої ковбаси в 2004 році.
8. Виробництво ковбасних виробів за регіонами у 2003-2004 рр.
9. Виробництво варених сосисок та сардельок по регіонах в 2003-2004 рр.
10. Виробництво напівкопчених ковбас по регіонах України в 2003-2004 рр.
11. Імпорт ковбасних виробів, 2004 рік
1. Структура реалізації птиці на забій в 2003-2004 рр.
2. Динаміка виробництва ковбасних виробів в Україні в 1985-2005 рр.
3. Регіональне розподілення виробництва ковбасних виробів по Україні в 2004 році.
4. Провідні виробники вареної ковбаси, сосисок, сардельок в 2004 році.
5. Асортимент виробництва ковбасних виробів в Україні в 2004 році.
6. Структура продажів по цінових сегментах в 2004-2005 рр.
7. Динаміка середніх цін реалізації продукції в 1 пол. 2005 року.
8. Закупівельні ціни переробників на м'ясо в живій вазі в 2004 році.