З оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні виступить Pro-Consulting на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022», 17 листопада
1841

З оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні виступить Pro-Consulting на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022», 17 листопада

Чи може кондитерський бізнес бути успішним в умовах війни, як змінився ринок, сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів – ці та інші питання обговорюватимуться в колі зацікавлених фахівців

З оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні виступить начальник аналітичного відділу Pro-Consulting Юлія Шкурко на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022», 17 листопада.

Серед тем, які будуть розкриті спікерами на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022»:

  • Ринок кондитерської продукції: стан і перспективи. Тренди та успішні рішення;
  • Досвід роботи підприємств галузі, які постраждали від російської агресії;
  • Зміни у законодавстві щодо упаковки харчової продукції;
  • Нові маркетингові рішення в умовах війни;
  • Інновації, тренди та успішні рішення в кондитерській справі;
  • Сучасні технології виготовлення кондитерських виробів;
  • Ефективний контроль якості у кондитерському виробництві;
  • Сучасні рішення в галузі гнучкої та жорсткої упаковки;
  • Інноваційні рішення в галузі картонної упаковки.

Юлія Шкурко, начальник аналітичного відділу Pro-Consulting  виступить з оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні. Згодом ми представимо деякі тези з її виступу на нашому сайті.

Ознайомитись більш детально з програмою конференції та зареєструватись у якості гостя ви можете за цим посиланням.

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами