Чи може кондитерський бізнес бути успішним в умовах війни, як змінився ринок, сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів – ці та інші питання обговорюватимуться в колі зацікавлених фахівців
З оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні виступить начальник аналітичного відділу Pro-Consulting Юлія Шкурко на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022», 17 листопада.
Серед тем, які будуть розкриті спікерами на міжнародній конференції «Кондитерський бізнес 2022»:
Юлія Шкурко, начальник аналітичного відділу Pro-Consulting виступить з оглядом трендів кондитерського бізнесу в Україні. Згодом ми представимо деякі тези з її виступу на нашому сайті.
Ознайомитись більш детально з програмою конференції та зареєструватись у якості гостя ви можете за цим посиланням.