Бізнес-план міні-пекарні в Україні: хліб на будь-який смак
4919

Бізнес-план міні-пекарні в Україні: хліб на будь-який смак

Бізнес-план міні-пекарні в Україні розроблений компанією Pro Capital Investment за результатами маркетингового дослідження споживчих тенденцій і очікувань на вітчизняному ринку хлібобулочних виробів. Готовий бізнес-план міні-пекарні в Україні можна придбати на сайті компанії.

Хліб і хлібобулочні вироби продовжують залишатися важливими елементами щоденного меню українців. Згідно з результатами дослідження агентства «Koloro», найбільше хліба в нашій країні їдять жінки 35-49 років і чоловіки 19-25 років.

Ознайомтеся з типовою структурою бізнес-плану за стандартами UNIDO

Разом з тим, поширення ідей здорового харчування і способу життя сприяє скороченню споживання борошняних виробів, особливо простих видів хліба і булок. Однак українці зовсім не збираються відмовлятися від хліба повністю, тому набирають популярність такі його види, як:

  • зерновий хліб з добавками;
  • дієтичні хлібці;
  • хліб для діабетиків;
  • європейські види хліба: французький багет, бріош, чіабатта, фокачча, кельтський хліб та інші.

Вам буде цікаво прочитати про бізнес-ідею відкриття кафе-кондитерської для великого міста

Серед підприємств різного формату, на ринку хліба в Україні найбільш впевнено себе почувають міні-пекарні повного і неповного циклів виробництва. Перші з них самі готують тісто для випічки, а другі купують готові заморожені напівфабрикати.

Перевагою міні-пекарень перед великими хлібозаводами є можливість оперативно коригувати асортимент продукції, гнучко реагуючи на зміну споживчих переваг.

Також прочитайте про бізнес-ідею виробництва солодощів

Бізнес-план міні-пекарні від компанії Pro Capital Investment передбачає створення підприємства повного циклу виробництва в Київській області.

Для розміщення устаткування буде потрібно приміщення площею 75 кв. метрів, що дозволить отримати можливість для випуску 500 кг хлібобулочних виробів щодня. Асортимент продукції включає традиційні українські і європейські види хліба, дієтичний хліб і випічку.

Відповідно до фінансових розрахунків, проведених в рамках бізнес-плану міні-пекарні в Україні, дисконтований період окупності проекту складе менше півтора років (17,1 місяці).

 Також вам може стати в нагоді матеріал про бізнес-план створення кафе здорового швидкого харчування в Києві

Ми підготували для вас короткий перелік готових проектів на цю і суміжні теми. Дані проекти можуть бути актуалізовані і розширені за товарними і географічними межами під ваші цілі:

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами