in stock

Аналіз ринку ХБВ (булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів та донатів), замороженого тіста. 2018 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2018 року
Кількість сторінок: 44, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 20
Таблиць: 39
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
14850 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітики компанії Pro-Consulting провели аналіз ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, а також ринку замороженого тіста в Україні. В роботі проаналізовані тенденції розвитку ринку, ємність і зовнішня торгівля на ринку в 2015-2018 рр., описані основні оператори, споживання і канали збуту продукції на ринку, а також проаналізована інвестиційна привабливість галузі, ризики та бар'єри виходу на ринок.
Основні виробники на ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста розташовані в/поблизу великих міст, регіонів з високим рівнем споживання продукції.
Ринок ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, замороженого тіста в Україні, в першу чергу, орієнтований на сегмент громадського харчування, фаст-фуду, ХоРеКа. Основу ринку сумішей і тіста для виготовлення хліба та інших хлібобулочних виробів становить продукція вітчизняного виробництва. Її частка на українському ринку збільшилася з 76,7% у 2015 році до 83,4% в 2017 році.
Заморожені хліб і випічка в Україні поки не настільки популярні серед українського населення, як в Європі. За підсумками голосування споживачів, на поточний момент найпопулярнішою ТМ в сегменті замороженого тіста в Україні є «Левада».


Ринок кондитерських виробів в Україні дуже великий і досить різноманітний, але відносно нові сегменти ринку, серед яких зокрема сегменти мафінів і донатів, все ще не насичені. В Україні попит на популярні в Європі десерти - мафіни і донати - з кожним роком збільшується швидкими темпами.
До основних тенденцій ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста в Україні належать такі: скорочення виробництва ХБВ в останні роки, підвищення собівартості виробництва і цін на готову продукцію, підвищення уваги до якості використовуваних продуктів, розвиток і зростання ринку фаст-фуду, стріт-фуду, розвиток сервісів доставки готової їжі.
Ринок ХБВ в досліджуваних сегментах буде збільшуватися відповідно до економічної ситуації в країні. Основними драйверами зростання можуть стати збільшення реальних доходів населення і розширення експортної діяльності, зокрема, в сегментах замороженого тіста та заморожених напівфабрикатів.

Детальний зміст:

1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2015-2018 рр. (специфіка, проблеми, фактори впливу, процес розвитку)
- На світовому ринку (основні країни виробники і споживачі, обсяги, темпи зростання)
- На ринку України
2. Ємність українського ринку в 2015-2018 рр. (виробництво + імпорт - експорт) за основними сегментами - оцінка на підставі інформації про виробників та споживання кінцевих продуктів
3. Основні оператори ринку
3.1. Перелік і опис основних операторів (виробники та імпортери, включаючи роздрібні мережі)
3.2. Сегментація операторів (регіонально, за видами продукції)
3.3. Частки основних операторів з виробництва та імпорту досліджуваної продукції
4. Зовнішня торгівля на ринку
4.1. Експорт продукції в 2015-2017 рр. (обсяги, структура, ціни, географія поставок за країнами, основні експортери)
4.2. Імпорт продукції в 2015-2017 рр. (обсяги, структура, ціни, географія поставок за країнами, основні імпортери)
5. Споживання продукції на ринку
5.1. Оцінка обсягів споживання булочок (через оцінку ринку фаст-фуду в сегменті)
5.2. Портрет споживача (в сегменті В2В - гравці ринку фаст-фуду, в В2С - кінцеві споживачі)
6. Канали збуту продукції на ринку (власний закритий цикл виробництва, збут через оптових і роздрібних дистриб'юторів)
7. Висновки та прогнозні тенденції розвитку ринку. Рекомендації щодо виходу на ринок.
8. Інвестиційна привабливість галузі
8.1. SWOT - аналіз ринкового спрямування
8.2. PEST - аналіз ринкового спрямування
8.3. Ризики і бар'єри виходу на ринок
8.3.1. Побудова карти ризиків на ринку

Перелік таблиць:

1. Динаміка виробництва вибраних ХБВ в Україні в 2015-2018 * рр. в грошовому і натуральному вираженні, тис. т і млрд грн
2. Ємність ринку сумішей та тіста для виготовлення хліба та інших хлібобулочних виробів в Україні в 2015-2018 рр. в натуральному і грошовому вираженні, тис. т і млн грн
3. Ємність ринку хліба чіабатта в Україні в 2015-2018 * рр. в натуральному і грошовому вираженні, т і млн грн
4. Ємність ринку булочок для хот-дога в Україні в 2015-2018 * рр. в натуральному і грошовому вираженні, т і млн грн
5. Ємність ринку мафінів в Україні в 2015-2018 * рр. в натуральному і грошовому вираженні, т і млн грн
6. Ємність ринку донатів в Україні в 2015-2018 * рр. в натуральному і грошовому вираженні, т і млн грн
7. Опис основних операторів ринку ХБВ (булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів), замороженого тіста
8. Сегментація основних операторів на ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста в Україні за регіонами
9. Сегментація основних операторів на ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста в Україні за видами продукції
10. Показники експорту замороженого тіста з України в 2015-2017 р.
11. Показники експорту хліба чіабатта з України в 2015-2017 р.
12. Показники експорту булочок для хот-догів з України в 2015-2017 р.
13. Показники експорту мафінів з України в 2015-2017 р.
14. Показники експорту донатів з України в 2015-2017 р.
15. Мінімальні, максимальні і середні ціни на продукцію ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста, експортовану з України в 2017 р., грн / кг
16. ТОП-10 основних експортерів замороженого тіста з України в 2017 р.
17. Експортери хліба чіабатта з України в 2017 р.
18. Експортери булочок для хот-догів з України в 2017 р.
19. ТОП-10 основних експортерів мафінів з України в 2017 р.
20. Показники імпорту замороженого тіста в Україну в 2015-2017 р.
21. Показники імпорту булочок для хот-догів в Україну в 2015-2017 р.
22. Показники імпорту хліба чіабатта в Україну в 2015-2017 р.
23. Показники імпорту мафінів в Україну в 2015-2017 р.
24. Показники імпорту донатів в Україну в 2015-2017 р.
25. Мінімальні, максимальні і середні ціни на продукцію ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, маффинов і донатів, замороженого тіста, імпортовану в Україну в 2017 р., грн / кг
26. ТОП-10 основних імпортерів замороженого тіста в Україну в 2017 р.
27. Імпортери хліба чіабатта в Україну в 2017 р.
28. Імпортери булочок для хот-догів в Україну в 2017 р.
29. Імпортери мафінів в Україну в 2017 р.
30. Імпортери донатів в Україну в 2017 р.
31. Динаміка обсягу споживання булочок для хот-догів в Україну в 2017-2018 * рр., млн шт.
32. Динаміка обсягу споживання тіста на ринку фаст-фуду в Україні в 2017-2018* рр., в натуральному вираженні, тис. т
33. Динаміка обсягу споживання хліба чіабатта, мафінів, донатів на ринку фаст-фуду в Україні в 2017-2018* рр., в натуральному вираженні, млн шт. і т
34. Основні переваги і недоліки прямих та непрямих каналів збуту продукції
35. Опис основних дистрибуторів ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста
36. SWOT-аналіз ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста
37. PEST-аналіз ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста
38. Сегментація ринкових ризиків
39. Ранжування ризиків розвитку ринку ХБВ в сегментах булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура ринку сумішей та тіста для виготовлення хліба та інших хлібобулочних виробів в Україні в 2015-2018 рр., в натуральному вираженні, %
2. Частки основних операторів на ринку замороженого тіста в Україні, %
3. Частки основних операторів на ринку хліба чіабатта в Україні, %
4. Частки основних операторів на ринку булочок для хот-догів в Україні, %
5. Частки основних операторів на ринку мафінів в Україні, %
6. Частки основних операторів на ринку донатів в Україні, %
7. Сегментація експорту продукції ХБВ з України в 2017 р. за сегментами булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста, в натуральному вираженні, %
8. Географія експортних поставок замороженого тіста з України в 2017 р., %
9. Географія експортних поставок хліба чіабатта з України в 2017 р., %
10. Географія експортних поставок булочок для хот-догів з України в 2017 р., %
11. Географія експортних поставок мафінів з України в 2017 р, %
12. Сегментація імпорту продукції ХБВ в Україну в 2017 р. за сегментами булочок для хот-догів, чіабатта, мафінів і донатів, замороженого тіста, %
13. Географія імпортних поставок замороженого тіста в Україну в 2017 р., %
14. Географія імпортних поставок хліба чіабатта в Україну в 2017 р., %
15. Географія імпортних поставок булочок для хот-догів в Україну в 2017 р., %
16. Географія імпортних поставок мафінів в Україну в 2017 р., %
17. Географія імпортних поставок донатів в Україну в 2017 р., %
18. Динаміка розвитку ринку фаст-фуду в Україні в 2015 -2018* рр., в натуральному і грошовому вираженні, кількість компаній / млрд грн
19. ТОП-12 брендів на ринку замороженого тіста в Україні в 2018 р.
20. ТОП-10 брендів на ринку гарячої випічки в Україні в 2018 р.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами