in stock

Дослідження ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні. 2019 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2019 року
Кількість сторінок: 58, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 18
Таблиць: 18
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська
13100 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting був проведений аналіз ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні.
В ході дослідження було описано загальну характеристику ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання, проаналізовані загальні показники ринку, проведено розрахунок місткості ринку. Також було представлено основних операторів на ринку, проаналізовано імпорт та експорт продукції та вказано ключові висновки зі стану конкуренції на ринку і перспективах розвитку даного напряму.
Даний ринок характеризується тим, що потребує постійного оновлення асортименту продукції, за рахунок нового оздоблення, смакових поєднань тощо. Проте оновити продукцію в швидкий термін мають змогу тільки локальні пекарні, адже для промисловості оновлення асортименту є досить затратним процесом, адже потрібно змінювати технологію виготовлення, та за необхідності обладнання, що унеможливлює постійне оновлення товарного асортименту.
За увесь період аналізу, відбувалась тенденція до зменшення виробництва продукції кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні.

 

Як наслідок скорочення виробництва, ми спостерігали падіння експорту кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання. В експортній структурі ринку почали переважати кекси та капкейки.

Попри скорочення виробництва продукції, ринок кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання має тенденцію до збільшення реалізованої продукції, у вартісних показниках.

На ринку присутні різноманітні види упаковок та смаків, зокрема найпоширенішими на українському ринку залишаються кекси із родзинками, вершкові кекси та шоколадні кекси. Застосовують також різні наповнювачі, серед яких популярними є: наповнювач із згущеним молоком, вишневий, шоколадний наповнювач тощо.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок місткості ринку
1.3. Сегментація і структурування ринку
2. Виробництво та динаміка реалізації в 2017-1 пол. 2019 рр.
2.1. Обсяг виробництва пирогів, кексів та мафінів в кількісних показниках
2.2. Обсяг реалізації пирогів, кексів та мафінів в вартісних показниках (оцінка)
3. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
3.1. Перелік основних операторів ринку і їх опис
3.2. Структурування операторів (за сегментами, спеціалізації, регіонально)
3.3. Частки ринку основних операторів ринку (оцінка за даними фінансової звітності, присутності на полицях)
3.4. Особливості конкуренції і ризики
4. Зовнішня торгівля в 2017-1 пол. 2019 рр.
4.1. Експорт пирогів, кексів та мафінів з України (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
4.2. Імпорт пирогів, кексів та мафінів в Україну (обсяги, структура, ціни, географія поставок по країнах)
5. Ціна і асортимент на ринку
5.1. Асортимент продукції на ринку (за видами, смаками, виробниками)
5.2. Середні поточні ціни на продукцію в роздрібній та оптовій торгівлі в розрізі операторів
6. Споживачі і їх вподобання
6.1. Вподобання споживачів щодо товару (смак, вид, рецептура, тренди в споживанні), портрет споживача
6.2. Споживання в сегменті В2В. Аналіз потенційних споживачів за групами
7. Канали збуту продукції (опис і оцінка структури продажів по каналах)
8. Висновки. Прогнозні показники
8.1. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
8.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку в 2019-2022 рр.
8.3. Рекомендації по виходу на ринок (тези до прийняття рішення про купівлю обладнання)
9. Інвестиційна привабливість галузі
9.1. SWOT-аналіз ринку
9.2. PEST-аналіз факторів впливу на ринок
9.3. Існуючі ризики і бар'єри входу на ринок. Побудова карти ризиків на ринку

Перелік таблиць:

1. Основні показники ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
2. Основні показники ринку кексів в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
3. Основні показники ринку пирогів тривалого зберігання в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
4. Сегментація основних виробників на ринку в Україні
5. Перелік та опис основних товаровиробників кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні
6. Перелік та опис основних підприємств, що імпортують кекси, мафіни та пироги тривалого зберігання
7. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку по методиці М. Портера
8. Оцінка конкурентного середовища на ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні
9. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні
10. Закупівельні ціни на основну імпортну продукцію, в розрізі постачальників продукції, $/кг
11. Асортимент продукції на ринку
12. Середні поточні ціни на продукцію, в розрізі операторів, грн
13. Перелік та опис потенційно-основних споживачів B2B-ринку в Україні за групами
14. Багатофакторна модель прогнозних показників розвитку ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні на 2019 – 2021 рр., %
15. SWOT аналіз ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні
16. PEST – аналіз ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання
17. Сегментація ринкових ризиків
18. Карта ризиків для ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка місткості ринку кексів в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
2. Динаміка місткості ринку пирогів тривалого зберігання в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
3. Структура експорту борошняних кондитерських виробів за 2018 рік, тонн, %
4. Структура імпорту борошняних кондитерських виробів за 2018 рік, тонн, %
5. Динаміка виробництва кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні, за 2017 – 1 пол. 2019 рр.
6. Обсяг реалізованої продукції кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні, за 2016 – 2018 рр., у вартісних показниках
7. Регіональна структура розташування виробництва
8. Структурування імпортерів пирогів, кексів та мафінів за типами продукції в 2018 р., %
9. Частки ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання, за їх фінансовою звітністю, в Україні, за 2018 рік, %
10. Експорт пирогів, кексів та мафінів в 2017 – 1 пол. 2019 рр., тонн
11. Структура експорту борошняних кондитерських виробів у розрізі пирогів, кексів та мафінів за 2017 – 2018 роки, %
12. Географічна структура експорту пирогів, кексів та мафінів за 2017 – 2018 рр., тонн., %
13. Частки основних експортерів пирогів, кексів та мафінів за 2017 – 2018 рр., тонн.,%
14. Імпорт пирогів, кексів та мафінів в 2017 – 1 пол. 2019 рр., тонн.
15. Структура імпорту борошняних кондитерських виробів у розрізі пирогів, кексів та мафінів за 2017 – 2018 роки, %
16. Географічна структура імпорту пирогів, кексів та мафінів за 2017 – 2018 рр., тонн.,%
17. Канали розподілу продукції на ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання
18. Прогнозні показники розвитку ринку кексів, мафінів та пирогів тривалого зберігання в Україні на 2019 - 2021 рр. в натуральних показниках

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами