in stock

Дослідження ринку доставки суші в Лос-Анджелесі. 2020 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Квітень 2020 року
Кількість сторінок: 45 Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 12
Таблиць: 8
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
24400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting провела дослідження ринку доставки суші в Лос-Анджелесі. У звіті розглянуті тенденції ринку суші-ресторанів і доставки їжі в США, державне регулювання на ресторанному ринку (ліцензії, податки), проаналізовані оператори ринку доставки суші в Лос-Анджелесі в низькому і середньому ціновому сегменті, агрегатори доставки готової їжі, які популярні в ЛА, їх умови і ціни.
За результатами дослідження ринку доставки суші в Лос-Анджелесі була визначена цільова аудиторія і її кількість, а також представлені приклади готових бізнесів і франшиз для виходу на ринок.
Азіатська кухня - найбільш швидкозростаюча кухня в Сполучених Штатах. На початок 2015 року в США діяло понад 64 тис. азіатських ресторанів. У розбивці по кухнях, з великим відривом лідирує китайська - не менше 40% азіатських ресторанів подають саме її. Суші-бари знаходяться на 5 позиції після закладів зі змішаною азіатською кухнею, японською кухнею і тайською кухнею.
Кафе і ресторани - один із драйверів економіки Каліфорнії, де працює понад 76 тисяч закладів та зайнято 11% населення. Місцеві жителі люблять їсти поза домом незалежно від сезону, але виручка ресторанів виростає навесні і влітку - завдяки туризму.


Глобальний онлайн-ринок доставки продовольства в 2017 році оцінювався в 65,91 млрд доларів США, і очікується, що до 2023 року виросте до 161,74 млрд доларів США через зміну способу життя споживачів при скороченні часу очікування доставки замовлених продуктів харчування. США є однією з ключових країн на американському онлайн-ринку доставки продуктів харчування - займають 83,4%.
Агрегатори доставки суші спираються на традиційну модель доставки їжі, пропонуючи доступ до кількох ресторанів через єдиний онлайн-портал. Зайшовши на сайт або в додаток, споживачі можуть швидко порівняти меню, ціни і відгуки від інших клієнтів. Агрегатори збирають фіксовану маржу замовлення, яку оплачує ресторан, а ресторан обробляє замовлення.
Формування вартості страви на ринку доставки суші в Лос-Анджелесі:
• Блюдо: фактична їжа, яку замовляють
• Сервісний збір: плата, що стягується компанією доставки за надання послуги.
• Податки: податок з продажів на замовлення відповідно до місцевого податкового законодавства
• Плата за доставку: ціна за доставку їжі
• Чайові: це додаткова сума водієві доставки

Детальний зміст:

1. Аналіз тенденцій розвитку ринку ресторанного бізнесу в сегменті Азіатської кухні і доставки суші в Лос-Анджелесі в 2017-2019 рр. (Опис ринку, фактори впливу, проблеми розвитку). Обсяг ринку суші-ресторанів в США (в натуральному (кількість ресторанів) і грошовому вираженні).
2. Кількість суші-ресторанів в Лос-Анджелесі на поточній момент. Оцінка обсягів ринку суші-ресторанів в Лос-Анджелесі в грошовому вираженні, виходячи з даних середньої виручки суші-ресторану в США і кількості суші-ресторанів в Лос-Анджелес
3. Державне регулювання ринку
3.1. Основні закони, що регулюють галузь (перелік, коротке резюме і особливості законів, ліцензій, сертифікатів, необхідних для відкриття закладу громадського харчування)
3.2. Податки і збори на ринку (загальне оподаткування бізнесу, податки на співробітників)
4. Основні оператори ринку в Лос-Анджелесі (ТОП 10 суші ресторанів, на підставі рейтингів на профільних ресурсах, формат яких схожий на суші WOK)
4.1. Перелік і опис операторів (заклади і доставки, у яких основний напрямок кухні - суші)
4.2. Сегментація гравців ринку:
- за наявністю мережі (як в Лос-Анджелесі, так і в інших містах США)
- за кількістю точок
- за типами (окремі ресторани, фудкорти в ТРЦ, доставка)
- з цінового сегменту
- за умовами доставки (власна доставка або через партнерів) - за наявністю даних
- по районам розміщення в Лос-Анджелес
- за часом роботи
- по обмеженню території доставки в Лос-Анджелесі - за наявністю даних
- за величиною асортименту (кількість позицій ролів)
- по маркетинговій політиці (акції: дні народження, щасливі годинники та інші, за програмами лояльності)
4.3. Ранжування досліджуваних закладів (на підставі сегментації з п. 4.2) з метою визначення ТОП-5 основних операторів-конкурентів
5. Ціни на страви і напої (Класичні роли (Філадельфія, Каліфорнія), напої (пляшка Coca-cola) - по всіх досліджуваних закладах
6. Аналіз попиту і споживачів на досліджуваному ринку
6.1. Аналіз попиту на доставку суші в Лос-Анджелесі на підставі пошукових запитів по тематиці «sushi delivery» в США, з виділенням м. Лос-Анджелес: помісячно в 2018-2019 рр. (На підставі даних Google AdWords)
6.2. ЦА споживачів суші і оцінка кількості потенційних споживачів суші в Лос-Анджелесі (за даними з відкритих джерел)
7. Агрегатори доставки їжі, представлені на ринку Лос-Анджелес:
- перелік і коротка характеристика
- вартість доставки
- умови співпраці (за наявністю даних)
8. Аналіз додаткових можливих варіантів виходу на ринок США:
8.1. Приклади готових бізнесів (невеликих суші-закладів) в Лос-Анджелесі, які продаються (до 100 тис. дол. США):
- площа закладу
- к-ть співробітників
- перелік обладнання
- вартість оренди
- вартість бізнесу
8.2. Аналіз франшиз до 100 тис. дол. США, які можна використовувати в США (суші WOK, суші Майстер та ін.)
9. Існуючі пропозиції на ринку оренди в Лос-Анджелесі під заклади громадського харчування на 1 поверсі до 100 метрів квадратних:
- адреса
- вартість оренди
- умови
- середні витрати на комунальні послуги
10. Висновки, рекомендації та прогнози
10.1. Висновки і прогнозні тенденції на ринку
10.2. Незалежні рекомендації щодо виходу на ринок. Аналіз найбільш оптимальних районів для відкриття закладу
11. Інвестиційна привабливість галузі.
11.1. SWOT - аналіз ринкового спрямування
11.2. PEST - аналіз ринкового спрямування
11.3. Ризики і бар'єри виходу на ринок
11.3.1. Побудова карти ризиків на ринку

Перелік таблиць:

1. Сегментація гравців ринку доставки суші в Лос-Анджелесі
2. Сегментація гравців ринку доставки суші в Лос-Анджелесі-2
3. Порівняння гравців ринку доставки суші в Лос-Анджелесі за ключовими параметрами
4. Ціни на страви і напої
5. Аналіз франшиз суші
6. SWOT-аналіз ринку доставки суші в Лос-Анджелесі
7. PEST-аналіз ринку доставки суші в Лос-Анджелесі
8. Карта ризиків для операторів ринку доставки суші в Лос-Анджелесі

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка частки річного доходу ресторанів Лос-Анджелеса в 2019 рр.,%
2. Динаміка кількості запитів «sushi delivery» в Лос-Анджелесі в 2018-2019 рр., на місяць
3. Динаміка кількості запитів «food delivery», «pizza delivery» в Лос-Анджелесі в 2018-2019 рр., на місяць
4. Сезонність запитів «sushi delivery» в Лос-Анджелесі в 2018-2019 рр., на місяць
5. Динаміка чисельності населення Лос-Анджелеса в 2013-2019 рр. млн чол.
6. Вікова структура населення Лос-Анджелеса,%
7. Частки онлайн-агрегаторів доставки їжі в розрізі міст США на лютий 2020 року,%
8. Надбавка до ціни страви при доставці їжі в США в порівнянні з ціною ресторану, в розрізі операторів,%
9. Вартість доставки їжі в США, в розрізі операторів, дол. США за доставку
10. Сервісний збір при доставці їжі в США, в розрізі операторів,%
11. Сегментація витрат електроенергії в ресторані
12. Сегментація Лос-Анджелеса за цінами оренди житла

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами