Дата підготовки: | Жовтень 2021 року |
Кількість сторінок: | 5 (Excel), Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Таблиць: | 3 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Аналітики компанії Pro-Consulting провели дослідження ринку ХоРеКу в містах України з населенням понад 30 тисяч людей. У ході дослідження було пораховано інформацію про кількість закладів громадського харчування у кожному місті за видами (кафе, ресторани, заклади фаст-фуд), а також проведено оцінку їхнього обороту.
Дані про кількість закладів збиралися методом парсингу та аналізу Google-карток, а також розрахунку середньої виручки закладу з поправкою на розмір міста та сегмент, до якого належить заклад.
Крім цього, було зібрано інформацію про тенденції розвитку галузі станом на жовтень 2021 року.
1. Методологія збору даних
2. Кількість закладів громадського харчування за типами та їх обіг у містах України з населенням від 30 тисяч осіб
3. ТОП-10 немережевих закладів у кожному місті
4. Структура ринку з КВЕД
5. Тенденції розвитку Хорека у 2019-2020 pp.
1. Кількість та обіг закладів громадського харчування у містах України з населенням від 30 тисяч осіб
2. ТОП-10 немережевих закладів у кожному місті
3. Структура ринку з КВЕД