Дата підготовки: | Вересень 2018 року |
Кількість сторінок: | 6, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Таблиць: | 4 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Аналітики компанії Pro-Consulting провели дослідження ринку спецій для ковбас в Україні. У роботі були проаналізовані обсяги і динаміка виробництва спецій для ковбас в країні в період 2017 - І півр. 2018 рр. Дані по виробництву представлені в розрізі компаній, що займаються безпосередньо виробництвом спецій для ковбас, представлена структура виробництва за областями та обласними центрами країни. Також в звіті проведено аналіз показників імпорту спецій для ковбас в Україну в аналізований період в розрізі компаній.
1. Обсяги виробництва спецій для ковбас в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр.
- Виробництво в розрізі компаній - оцінка компаній, що займаються безпосередньо виробництвом спецій для ковбас
- Структура за областями та обласними центрами
2. Імпорт спецій для ковбас в 2017 - 6 міс. 2018 рр.
- Імпорт в розрізі компаній
1. Виробництво спецій для ковбас в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр. в розрізі компаній, т
2. Структура виробництва спецій для ковбас в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр. за областями, т
3. Структура виробництва спецій для ковбас в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр. за обласними центрами, т
4. Імпорт спецій для ковбас в Україну в 2017 - 6 міс. 2018 рр. в розрізі компаній, в натуральному і грошовому вираженні, т та тис. грн