Дата підготовки: | Жовтень 2016 року |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
З огляду на розвинену мережу водойм і вихід до Чорного і Азовського морів, Україна має високий сировинний потенціал у розвитку виробництва рибних консервів і пресервів. Однак економічна криза і втрата стратегічно важливих регіонів внесли свої корективи, послуживши причиною скорочення споживання консервів і пресервів українцями.
1. Загальна інформація про ринок
2. Загальні показники ринку
3. Виробництво консервів і пресервів в Україні
4. Зовнішньоекономічна діяльність.
5. Споживчі переваги
6. Висновки і прогнозні тенденції
1. Динаміка ємності ринку рибних консервів і пресервів в 2013 - 7 міс.2016 рр
1. Динаміка показників обсягів ринку консервів і пресервів в Україні, тис. тонн
2. Динаміка обсягів виробництва консервів і пресервів в Україні в 2013 - 7 міс. 2016 рр., тис. тонн
3.Структурірованіе ринку консервів і пресервів в Україні в залежності від походження продукції, в натуральному вираженні
4. Динаміка показників обсягів експорту консервів і пресервів в Україні в 2013 - 7 міс. 2016 рр., тис. тонн
5. Географічна структура експорту консервів з України за підсумками 2013-2015 рр. В натуральному значенні
6. Динаміка показників обсягів імпорту консервів і пресервів в Україні в 2013 - 7 міс. 2016 рр., тис. тонн
7. Географічна структура імпорту консервів в Україну в 2013-2015 рр. в натуральному значенні
8. Уподобання українських споживачів щодо вітчизняних торгових марок консервів і пресервів за підсумками 2015 року