Дата підготовки: | Серпень 2016 року |
Кількість сторінок: | 72, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 33 |
Таблиць: | 44 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Власники домашніх тварин все частіше вважають за краще для своїх вихованців спеціальний корм звичайним продуктам. Готовий корм, по-перше, економить час, а по-друге, містить велику кількість інгредієнтів і вітамінів і може складати весь раціон тварини.
Ринок корму для собак та котів в Україні визначається імпортними поставками і зазнає змін відповідно до розвитку зовнішньоторговельних відносин. Специфікою ринку також є відсутність товарів-замінників.
З 2015 року на тлі девальвації гривні і зниження рівня доходів населення обсяг продукції, що ввозиться знизився, що дало можливість наростити потужності місцевому виробництву кормів.
Особливістю місцевого виробництва є низький ступінь конкуренції, оскільки 90% продукції в Україні випускає один виробник. Для більшості інших виробників виробництво корму не є основним видом діяльності. Це компанії, зайняті у випуску м'ясної, ковбасної або рибної продукції.
Попит на ринку не має підстав для зниження, оскільки міські жителі вважають за краще купувати готовий корм, ніж його інгредієнти. Обмежена купівельна спроможність населення України сприятиме розширенню середнього і нижнього цінового сегмента корми для домашніх тварин.
1. Загальна характеристика і кон'юнктура ринку консервації
1.1. Опис ринку. Динаміка, стадії і аналіз тенденцій його розвитку
1.2. Основні показники ринку і розрахунок його ємності. фактори впливу
1.3. Державне і внутрішньогалузеве регулювання (ГОСТ, акти, постанови з регулювання ринку тушонки і кормів для тварин)
2. Основні оператори ринку консервації в Україні. конкурентний аналіз
2.1. Перелік основних операторів ринку і їх опис
2.2. Виробники (назва заводу, обсяг виробництва (тис. тонн), асортимент, ТМ (оцінка), частка ринку і аналіз фін. звітності) (вказівка виробника, які йому належать торгові марки, яку частку займає на ринку на підставі обсягів виробництва, по базі фін. звітності - прибуток / збиток за рік - 2014 рр.)
2.3. Структурування операторів за обсягами продажів в розрізі асортименту і упаковки, спеціалізації, регіонах
2.4. Маркетингова політика (методи продажу, поведінку гравців, рекламні активності)
2.5. Ступінь конкуренції, рівень насиченості ринку (аналіз за методом Портера)
3. Ціна та ціноутворення на ринку
3.1. Динаміка цін на продукцію (внутрішній ринок, експорт / імпорт)
3.2. Опис факторів, що впливають на ціноутворення
3.3. Прайс-листи і моніторинг цінової політики основних операторів ринку (запит у операторів, при наявності інформації)
4. Сировинна база і упаковка (постачальники і виробники, їх контактна інформація)
5. Споживання продукції на ринку
5.1. Структурування та сегментація споживання в розрізі каналів збуту (роздріб і опт). База даних за категоріями: дистриб'ютори, мережі, підприємства харчової промисловості, держустанови (перелік потенційно зацікавлених споживачів)
5.2. Сезонність ринку
5.3. Особливості споживання по регіонах
5.4. Баланс попиту та пропозиції. Бар'єри виходу на ринок
5.5. Експерти ринку (думки, профілі, контакти) (моніторинг онлайн-джерел, вибірка думок, і опис спікерів)
6. Динаміка продажів і розрахунок ємності експорту / імпорту
6.1. Обсяги імпорту в кількісних і вартісних показниках в розрізі країн
6.2. Обсяги експорту в кількісних і вартісних показниках в розрізі країн (за даними митної бази в тоннах, грошах)
6.3. Аналіз балансу експорту і імпорту
7. Інвестиційна привабливість галузі
7.1. Ситуативний SWOT-аналіз
7.2. Оцінка прибутковості галузі, показників рентабельності і термінів окупності
8. Висновки. Прогнозні показники розвитку
1. Основні показники ринку тушонки в 2012-6 міс. 2016 рр., Натуральне вираження, тонн ..
2. Основні показники ринку паштетів в 2012-6 міс. 2016 рр., Натуральне вираження, тонн.
3. Основні показники ринку кормів для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., Натуральне вираження, тонн.
4. Органолептичні показники консерви відповідно до ДСТУ 4450: 2005
5. Фізико-хімічні показники консерви відповідно до ДСТУ 4450: 2005
6. Основні оператори українського ринку м'ясної консервації
7. Основні оператори українського ринку корми для тварин
8. Частки найбільших українських виробників на ринку м'ясної консервації в 2014 р
9. Дані фінансової звітності найбільших виробників м'ясної консервації в Україні, в 2014 р, тис. грн.
10. Частки найбільших українських виробників кормів для домашніх тварин в 2014 р
11. Дані фінансової звітності найбільших виробників корми для домашніх тварин в Україні, в 2014 р, тис. грн.
12. Структурування основних операторів ринку м'ясної консервації з вигляду упаковки.
13. Структурування основних операторів ринку м'ясної консервації за видами сировини.
14. Структурування основних операторів ринку м'ясної консервації по регіонах розташування виробничих потужностей.
15. Структурування основних операторів ринку кормів для тварин по регіонах розташування виробничих потужностей.
16. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку тушонки / паштетів в Україні.
17. Оцінка конкурентного середовища на ринку тушонки / паштетів в Україні.
18. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку тушонки / паштетів в Україні.
19. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку кормів для домашніх тварин в Україні.
20. Оцінка конкурентного середовища на ринку кормів для домашніх тварин в Україні.
21. Результати оцінки конкурентного середовища на ринку кормів для домашніх тварин в Україні
22. Представленість вітчизняної м'ясної консервації в торгових мережах.
23. Дистриб'ютори м'ясної консервації на українському ринку.
24. Особливості споживання тушонки і паштетів по регіонах країни.
25. Думки експертів.
26. Баланс ЗЕД для ринку тушонки в Україні, тонн.
27. Баланс ЗЕД для ринку тушонки в Україні, млн. грн.
28. Баланс ЗЕД для ринку паштетів в Україні, тонн.
29. Баланс ЗЕД для ринку паштетів в Україні, млн. грн.
30. Баланс ЗЕД для ринку кормів для домашніх тварин в Україні, тонн.
31. Баланс ЗЕД для ринку кормів для домашніх тварин в Україні, млн. грн.
32. SWOT-аналіз ринку м'ясної консервації в Україні.
33. SWOT-аналіз ринку кормів для домашніх тварин в Україн
1. Основні сегменти на ринку м'ясної консервації (за типом сировини для виробництва), 2015 року,%.
2. Динаміка ємності ринку тушонки в 2012-6 міс. 2016 рр., натуральне вираження, тис. тонн.
3. Динаміка ємності ринку паштетів в 2012-6 міс. 2016 рр., натуральне вираження, тис. тонн
4. Динаміка ємності ринку кормів для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., натуральне вираження, тис. тонн
5. Динаміка цін на м'ясну консервацію вітчизняних виробників за категоріями, грн / кг з ПДВ.
6. Динаміка цін на паштет вітчизняних виробників, грн / кг з ПДВ.
7. Динаміка цін на корм для домашніх тварин вітчизняних виробників, грн / кг з ПДВ.
8. Ціна тушонки, грн / банку.
9. Ціна паштету, грн / банку.
10. Ціна на корми для домашніх тварин, грн / упаковка.
11. Динаміка середніх експортних цін на тушонку.
12. Динаміка середніх імпортних цін на тушонку в 2012-6 міс. 2016 рр., грн / кг.
13. Динаміка середніх експортних цін на паштет в 2012-6 міс. 2016 рр., грн / кг.
14. Динаміка середніх імпортних цін на паштет в 2012-6 міс. 2016 рр., грн / кг.
15. Динаміка середніх експортних цін на корм для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., грн / кг.
16. Динаміка середніх імпортних цін на корм для тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., грн / кг.
17. Структура витрат при виробництві продукції,%.
18. Структура реалізації м'ясної консервації в Україні по каналах збуту,%.
19. Структура реалізації м'ясної консервації в Україні споживачам,%.
20. Структура реалізації корми для домашніх тварин в Україні по каналах збуту,%.
21. Сезонність на ринку м'ясних консервів в Україні в 2014-2015 рр. (Поквартально).
22. Баланс попиту та пропозиції на ринку тушонки, тонн.
23. Баланс попиту та пропозиції на ринку паштетів, тонн.
24. Баланс попиту та пропозиції на ринку кормів для домашніх тварин, тонн.
25. Динаміка імпорту тушонки в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні, тонн.
26. Динаміка імпорту тушонки в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні, млн. грн.
27. Динаміка імпорту паштету в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні, тонн.
28. Динаміка імпорту паштету в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні, млн. грн.
29. Динаміка імпорту кормів для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні, тонн.
30. Динаміка імпорту кормів для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., В грошовому вираженні, млн. грн.
31. Географія імпорту м'ясної консервації (тушонки і паштетів) в 2012, 2015-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні,%.
32. Географія імпорту м'ясної консервації (тушонки і паштетів) в 2012, 2015-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні,%.
33. Географія імпорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні,%.
34. Географія імпорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні,%.
35. Динаміка експорту тушонки в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному і грошовому вираженні.
36. Динаміка експорту паштетів в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному і грошовому вираженні.
37. Динаміка експорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні, тонн.
38. Динаміка експорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні, млн. грн.
39. Географія експорту м'ясної консервації (тушонки і паштетів) в 2012, 2015-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні,%.
40. Географія експорту м'ясної консервації (тушонки і паштетів) в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні,%.
41. Географія експорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в натуральному вираженні,%.
42. Географія експорту корму для домашніх тварин в 2012-6 міс. 2016 рр., в грошовому вираженні,%.
43. Прогнозні показники розвитку ринку м'ясної консервації в Україні, тонн.
44. Прогнозні показники розвитку ринку кормів для домашніх тварин в Україні, тонн.