Дата підготовки: | Грудень 2015 року |
Кількість сторінок: | 50, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 31 |
Таблиць: | 34 |
Спосіб оплати: | готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
Ринок борошняних кондитерських виробів в Україні розвивається і є перспективною, великою галуззю виробництва. Майже сто відсотків вітчизняного ринку займає продукція українського виробництва, що означає її гарне співвідношення ціни до якості. Сам досліджуваний ринок сильно залежимо від доходів населення та державного регулювання у вигляді законодавчої бази і податкових обкладань.
Динаміка цін на досліджувану продукцію залежить від ціни на сировину (борошно, сіль, цукор, олійно-жирова продукція, яйця) і від цін на енергоносії, а також паливно-мастильні елементи.
Зношеність основних фондів, відсутність інвестицій в досліджувану сферу, складна економічна ситуація і політична обстановка на півдні і сході країни, негативно вплинули на розвиток ринку борошняних кондитерських виробів.
Велика кількість вітчизняних виробників, у приватній сфері і державної, означає, що на ринку присутня хороша конкуренція.