in stock

Аналіз ринку майонезу України. 2015 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Серпень 2015 року
Кількість сторінок: 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 9
Таблиць: 2
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською картою, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: Російська
2890 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Боротьба за українського споживача на ринку досліджуваного товару ведеться між вітчизняними виробниками, оскільки частка імпорту дуже низька. Через відсутність сильних зарубіжних операторів, внутрішній ринок насичений постійної конкурентною боротьбою між українськими виробниками майонезу.

Останньою тенденцією в культурі споживання майонезу є перехід до здорового і низькокалорійному харчуванню. Тому на полицях з'являються легкі майонези, зроблені без консервантів і т.д. Однак це не сильно сприяє зростанню ринку, а навпаки вводить його в часткову стагнацію.

Український ринок майонезу можна оцінити як високо конкурентний. На ринку присутня велика кількість вітчизняних виробників, які прагнуть максимально диверсифікувати свою діяльність. Виходячи з цього основним завданням як існуючих, так і нових гравців ринку, є пошук вільних або швидкозростаючих ніш на ринку. Крім того висока конкуренція на ринку робить актуальним питанням досягнення високої якості продукції при збереженні конкурентоспроможної ціни.

У перспективі очікується посилення позицій найбільших операторів ринку за рахунок вливання іноземних інвестицій, що призведе до посилення конкуренції і витіснення слабших гравців.

Детальний зміст:

1. Ринок майонезу України. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва та обсяг ринку майонезу в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку майонезу України
4. Основні виробники майонезу в Україні
5. Цінова політика
6. Вподобання споживачів на ринку майонезу України
7. Аналіз проблем і тенденції розвитку ринку майонезу України

Перелік таблиць:

1. Обсяг ринку майонезу в Україні у 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
2. Середня ціна виробництва українських операторів майонезу України за підсумками 5 міс. 2015 року, грошове вираження ( без врахування ПДВ), ₴/ 200 грам

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура ринку майонезу залежно від походження у 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, %
2. Структура виробництва соусів у розрізі товарних категорій за підсумками 2014 року в Україні, натуральне вираження, %
3. Динаміка виробництва майонезу в Україні у 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
4. Динаміка ємності ринку майонезу в Україні у 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
5. Динаміка експорту майонезу з України у 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
6. Географічна структура експорту майонезу з України у 2013 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, %
7. Динаміка імпорту майонезу в Україну за 2012 - 5 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
8. Географічна структура імпорту майонезу в Україну за 2013 - 5 міс. 2015 рр., у натуральному вираженні, %
9. Рейтинг вподобань споживачів по марках майонезу станом на 2015 рік

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами