in stock

Аналіз ринку овочевої консервації в Іспанії. 2024 рік

Аналіз ринку овочевої консервації в Іспанії. 2024 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Червень 2024 року
Кількість сторінок: 36, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Таблиць: 29
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
37400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Іспанія є країною, яка характеризується гарними умовами для вирощування овочів та фруктів, тому вона є нетто-експортером цільової продукції на ринки інших країн, у тому числі, Франції та Німеччини. Характерною особливістю Іспанії є те, що експорт продукції перевищує внутрішній ринок. Це означає, що значна частка виробленої продукції в Іспанії експортується. Дослідження зосереджене на вивченні ринку овочевої консервації, зокрема, соусів, консервованих овочів, грибів, зернобобових та фруктів, а також джемів та конфітюрів.
Вплив макроекономічних чинників на ринок:
• Реальний ВВП постійно зростає, що позитивно впливає на споживчій попит.
• Інфляція є мінливою, що значно вплинуло на споживчий ринок
• Населення зростає протягом досліджуваного періоду
В Іспанії існує два основних типи зайнятості: державна та приватна. Перша генерується державою, тобто адміністрація наймає людей, які будуть здійснювати свою професійну діяльність на запропонованих робочих місцях. Приватна зайнятість відповідає пропозиціям роботи, створеним компаніями, які не є державними, коли вони наймають працівників, які надають свої послуги суб'єкту господарювання. В Іспанії більшість суб'єктів господарювання - це малі та середні підприємства.
Сертифікати безпеки харчових продуктів в Іспанії:
1. BRC - Британський консорціум роздрібної торгівлі
2. HACCP - Аналіз небезпечних факторів та критичні контрольні точки
3. FSSC 22000 - Сертифікація безпеки харчових продуктів
4. IFS - Міжнародний харчовий стандарт
5. ISO 22000 - Система управління безпечністю харчових продуктів
6. GLOBAL GAP
7. HALAL
8. KOSHER
9. NO GMO

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку(фактори, що впливають на ринок та їхній прояв протягом досліджуваного періоду: макро фактори, стан суміжних галузей та постачальників, зміни поведінки споживачів; проблеми і передумови розвитку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2019-2023 рр. (оцінка) – за видами продукції, додатково загальний обсяг споживання фруктової та овочевої консервації
1.3. Оцінка тіньового сегмента на ринку(самостійне виготовлення(оцінка))
2. Державне регулювання галузі
2.1. Наявність регуляторних обмежень
2.2. Податки і збори на ринку(загальне оподаткування бізнесу; імпортні та експортні мита, плани про їхню зміну(при наявності))
3. Основні оператори на ринку(бренди, представлені на ринку)
3.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування(загальна інформація, походження продукції, види діяльності і спеціалізація; товарні групи і асортимент (в тому числі інші товари), упаковка та дизайн; представленість у регіонах та каналах збуту)
3.2. Частки ринку основних операторів ринку (оцінка)
4. Зовнішня торгівля та ЗЕД
4.1. Експорт овочевої консервації з Іспанії в 2019-2023 рр. (обсяги, структура, географія)
4.2. Імпорт овочевої консервації в Іспанію в 2019-2023 рр. (обсяги, структура, географія)
5. Асортимент та ціноутворення на ринку
5.1. Побудова асортиментних карт на ринку овочевих консервацій(за типом, тарою, упаковкою)
5.2. Середні роздрібні ціни на досліджувану продукцію у розрізі асортиментних груп
6. Аналіз споживання на ринку
6.1 Портрет споживача овочевих консервацій
6.2. Кількісні показники споживання (оцінка кабінетним способом)
6.3. Аналіз способів споживання овочевих консервацій
7. Висновки. Прогнозні показники ринку
7.1. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку
7.2. Побудова гіпотез розвитку ринку. Прогнозні показники розвитку ринку в 2024-2026 рр.
7.3. Рекомендації по розвитку на ринку
- Для виходу з існуючим асортиментом
- Зміна упаковки
- нові асортиментні позиції
8. Інвестиційна привабливість галузі
8.1 SWOT- аналіз продукції Замовника на потенційному ринку
8.2. PEST LE - аналіз факторів впливу на ринок та оцінка ймовірності і ступеня їх впливу
8.3. Існуючі ризики і бар'єри входу на ринок

Перелік таблиць:

1. Оцінка загальних показників ринку консервації Іспанії у 2019-2023 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
2. Оцінка загальних показників сегмента самостійного виготовлення ринку консервації Іспанії у 2019-2023 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
3. Основні оператори ринку
4. Частки ринку овочевої консервації Іспанії за операторами у 2023 р., у вартісному вираженні, %
5. Товарна структура експорту овочевої консервації з Іспанії за категоріями у 2019-2023 рр., у вартісному вираженні, млн. дол. США
6. Географічна структура експорту овочевої консервації з Іспанії у 2023 р., у вартісному вираженні, %
7. Товарна структура імпорту овочевої консервації до Іспанії за категоріями у 2019-2023 рр., у вартісному вираженні, млн. дол. США
8. Географічна структура імпорту овочевої консервації до Іспанії у 2023 рр., у вартісному вираженні, %
9. Асортимент категорії соусів (за типом та тарою), кількість товарних позицій
10. Асортимент категорії консервованих овочів (за типом та тарою), кількість товарних позицій
11. Асортимент категорії консервованих фруктів (за типом та тарою), кількість товарних позицій
12. Асортимент категорії соусів (за тарою та упаковкою), кількість товарних позицій
13. Асортимент категорії консервованих овочів (за тарою, та упаковкою), кількість товарних позицій
14. Асортимент категорії консервованих фруктів (за тарою та упаковкою), кількість товарних позицій
15. Середні роздрібні ціни категорії соусів (за типом та тарою), євро за упаковку
16. Середні роздрібні ціни категорії соусів (за місткістю та тарою), євро за 100 г
17. Середні роздрібні ціни категорії «Овочева консервація» (за типом та тарою), євро за упаковку
18. Середні роздрібні ціни категорії «Овочева консервація» (за місткістю та тарою), євро за 100 г
19. Середні роздрібні ціни категорії «Фруктова консервація» (за типом та тарою), євро за упаковку
20. Середні роздрібні ціни категорії «Фруктова консервація» (за місткістю та тарою), євро за 100 г
21. Споживання овочевої консервації в Іспанії, 2019-2023 рр., кг на душу населення
22. Прогноз обсягу ринку овочевої консервації в Іспанії до 2026 року, за прогнозними даними про структуру населення 2024-2026 рр., в натуральних показниках, тис. т
23. Прогноз обсягу ринку овочевої консервації в Іспанії до 2026 року, за прогнозними даними про структуру населення 2024-2026 рр., в натуральних показниках, тис. т
24. Прогноз обсягу ринку овочевої консервації в Іспанії до 2026 року, за прогнозними даними про структуру населення 2024-2026 рр., в натуральних показниках, тис. т
25. SWOT – аналіз компанії на ринку овочевої консервації Іспанії
26. SWOT – аналіз ринку овочевої консервації Іспанії
27. PESTLE-аналіз факторів впливу на ринок овочевої консервації Іспанії
28. Карта ризиків ринку овочевої консервації Іспанії
29. Основні бар’єри для виходу нового гравця на ринок овочевої консервації Іспанії

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами