in stock

Аналіз ринку хліба і хлібобулочних виробів. 2014 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Листопад 2014 року
Кількість сторінок:  12, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 9
Таблиць: 3
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
2400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Хліб і хлібобулочні вироби є традиційно важливим продуктом харчування в Україні. Ця галузь виробництва є однією з найбільших в харчовій промисловості, оскількм дана продукція є частиною повсякденного раціону для більшої частини населення. Однак обсяг споживання даного виду продукції і, відповідно, обсяг її випуску щорічно знижується, що обумовлено, зокрема, скороченням чисельності населення, заміною частини споживання хлібобулочних виробів товарами-субститутами, а також зростанням частки тіньового сегмента ринку. Підприємства в деяких регіонах виготовляють лише близько третини продукції від максимальних виробничих можливостей.

Жорстке державне регулювання, яке реалізується через Закон України «Про соціальний хліб», що встановлює ціни на окремі сорти продукції, обмежує рівень рентабельності виробників і, таким чином, негативно впливає на обсяги випуску продукції. Цей фактор на тлі зростання собівартості хлібобулочних виробів в результаті подорожчання енергоносіїв і сировинної складової, а також податкового тиску, сприяє збільшенню тіньового сегмента ринку.

Україна може повністю задовольнити потребу населення в хлібі, практично весь обсяг ринку наповнюється за рахунок місцевого виробництва.

Ринку хліба і хлібобулочних виробів України притаманний високий рівень конкуренції між виробниками і, як наслідок, низький показник концентрації, що обумовлено коротким терміном придатності товару і оптимізацією логістичних витрат.

Детальний зміст:

1. Тенденції розвитку галузі
2. Основні показники ринку хліба і хлібобулочних виробів України у 2011- 9 міс. 2014 рр.
3. Виробництво хліба і хлібобулочних виробів в Україні у 2011- 9 міс. 2014 рр.
4. Експорт хліба і хлібобулочних виробів з України у 2011- 9 міс. 2014 рр.
5. Імпорт хліба і хлібобулочних виробів в Україну у 2011- 9 міс. 2014 рр.
6. Споживання продукції галузі
7. Висновки і прогнозні тенденції

Перелік таблиць:

1. Основні показники ринку хліба і хлібобулочних виробів України у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
2. Експорт хліба і хлібобулочних виробів з України у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
3. Імпорт хліба і хлібобулочних виробів в Україну у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка ємності ринку хліба і хлібобулочних виробів України у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, %
2. Динаміка виробництва хліба і хлібобулочних виробів України у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, %
3. Структура виробництва хліба і хлібобулочних виробів в Україні за 9 міс. 2014 року, у натуральному вираженні, %
4. Динаміка експорту хліба і хлібобулочних виробів з України у 2011- 9 міс. 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
5. Географічна структура експорту хліба і хлібобулочних виробів з України, у натуральному вираженні за 2013- 9 міс. 2014 рр., %
6. Динаміка імпорту хліба і хлібобулочних виробів в Україну, у натуральному вираженні за 2011- 9 міс. 2014 рр., тис. тонн
7. Географічна структура імпорту хліба і хлібобулочних виробів в Україну, у натуральному вираженні за 2013- 9 міс. 2014 рр., %
8. Динаміка обсягу споживання хліба і хлібобулочних виробів в Україні, у натуральному вираженні, %
9. Прогнозні показники ємності ринку хліба і хлібобулочних виробів в Україні у 2014- 2017 рр., у натуральному вираженні, %

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами