| Дата підготовки: | Березень 2015 року |
| Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 интервал, 10 шрифт |
| Графіків і діаграм: | 8 |
| Таблиць: | 1 |
| Спосіб оплати: | передоплата |
| Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |




У структурі ринку консервованих плодів і овочів п'ята частина припадає саме на фруктові консерви, які включають різні види джемів, варення, конфітюру, фруктові пюре та пасти, консервовані фрукти в різних сиропах і т.д.
У структурі ринку фруктових консервів можна відзначити переважання вітчизняної продукції. Через особливості вирощування плодів і ягід на території України, основною сировиною для переробки є яблука. Сьогодні в магазинах також можна побачити консервовані екзотичні плоди, такі як ананаси або кокоси, суміші з фруктів і інші всілякі варіації фруктових консервів.
Ринок фруктових консервів останнім часом перейшов в стадію падіння, що обумовлено кризовими явищами в економіці України.
1. Ємність ринку фруктових консервів в Україні у 2012 - 2014 рр., натуральне вираження, тис. тонн