| Дата підготовки: | Червень 2015 року |
| Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 интервал, 10 шрифт |
| Графіків і діаграм: | 7 |
| Спосіб оплати: | передоплата |
| Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
| Мова звіту: | російська |




Сир є продуктом з багатовіковою історією. Одному з найдавніших рецептів 2000 років. Елітні сорти сиру відрізняються специфічними смаковими якостями, витримкою, і безпосередньо вартістю. Елітний сир виробляється за спеціальними технологіями, в основному, в таких країнах, як Франція, Німеччина, Італія, Швейцарія, Данія та ін. Незважаючи на те, що Україна є одним з найбільших виробників сиру в Європі, рівень технологічного розвитку підприємств галузі не дає можливості виробляти якісну елітну продукцію. Виходячи з цього, можна сказати, що вітчизняний ринок елітного сиру складається з продукції імпортного виробництва.