Дата підготовки: | Листопад 2022 року |
Кількість сторінок: | 7 Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 3 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting підготувала аналіз ринку твердого сиру в Україні. Було проаналізовано нинішній стан і перспективи розвитку в Україні.
Молочна галузь України є однією з провідних в агропромисловому комплексі, а виробництво сиру становить її вагому частину. У структурі молокопереробної галузі країни виробництво сиру становить близько 10%.
Український ринок сирів сьогодні один з основних сегментів українського харчового ринку, що динамічно змінюється. Виробництвом сирів у країні займаються понад 150 підприємств, 2/3 з яких виробляють тверді сичужні сири, решта - м'які та перероблені (плавлені). На українському ринку сирів спостерігається не тільки висока конкуренція, а й очевидна тенденція до консолідації ринку - великі виробники витісняють середні та малі підприємства, оскільки останні не мають
У лютому перед початком повномасштабної війни в Україні вже було зварено близько 4,8 тис. т сичужного сиру, більше ніж 2 тис. т напівтвердих сирних продуктів і 3 тис. т плавлених сирів і сирних продуктів. У березні виробництво знизилося майже на 50%.
1. Аналіз тенденцій розвитку ринку сиру в Україні
2. Виробництво сиру в Україні
3. Зовнішня торгівля
4. Споживачі та їхні уподобання
5. Висновки
1. Виробництво твердого і напівтвердого сиру в Україні за 2017-8 міс. 2022 рр., млрд грн
2. Експорт сиру та сирних продуктів в Україну 2017 - 8 міс. 2022 р., млрд грн
3. Імпорт сиру та сирних продуктів в Україні 2017 - 8 міс. 2022 р., млрд грн