in stock

Аналіз ринку м'ясних копченостей в Україні. 2018 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Квітень 2018 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3550 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Ринок м'ясних копченостей в Україні займає близько 20-25% всього ринку м'ясних виробів і ковбас. Він характеризується великою кількістю виробників і різноманітністю представленої на ньому продукції. На ринку переважають вироби місцевого виробництва. Причому вітчизняні виробники орієнтуються переважно на внутрішній ринок.
Український ринок м'ясних копченостей визначається виробництвом, оскільки частки експорту та імпорту незначні і мало впливають на ємність ринку. Тож з падінням внутрішнього виробництва м'ясних копченостей в 2013-2016 рр. скорочувалася і ємність цього ринку до 2017 року, коли тенденція змінилася зростанням.
Ринок орієнтований на масового споживача. Дуже важливу роль при виборі м'ясних копченостей грає попередній досвід споживання, оскільки споживачі віддають перевагу перевіреним продуктам. Найбільш часто м'ясні копченості купують жінки, оскільки саме вони, як правило, роблять покупки для всієї родини.

 

Динаміка виробництва м'ясних копченостей в Україні за 2013 - 2017 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн

Джерело: дані Державної служби статистики України

 

Незважаючи на зростання виробництва м'ясних копченостей в Україні в 2017 році, ще рано говорити про стабілізацію ринку і його вихід з кризи. У нинішніх умовах українці все ще не можуть дозволити собі часто купувати відносно дорогі копчені ковбаси та інші м'ясні копченості, віддаючи перевагу напівфабрикати.
Продовження впливу негативних факторів: поширення епідемії АЧС та інших хвороб, скорочення поголів'я худоби, зростання цін на сировину, тарифів та інших витрат, будуть тільки сприяти збільшенню цін на ринку м'ясних копченостей.
Разом з тим із загальним зростанням цін на ринку м'ясних виробів, їх виробники найімовірніше продовжать концентрувати увагу на виробництві м'ясних копченостей преміум-сегмента для споживачів, які не відмовляються від дорогих якісних продуктів. Попит в цій ціновій категорії буде характеризуватися відносною стабільністю. Також, найімовірніше, продовжить скорочуватися ринкова частка копченостей зі свинини та яловичини і збільшуватися частка копченостей з більш дешевого курячого м'яса: копчені крильця, рулети і т. д.
Збільшення конкуренції на ринку, особливо в сегменті елітних м'ясних копченостей, буде стимулювати виробників розширювати асортимент продукції, випускати унікальну продукцію, яка буде виділяти їх серед конкурентів.

Детальний зміст:

1. Ринок м'ясних копченостей в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку м'ясних копченостей в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку м'ясних копченостей в Україні
4. Споживчі вподобання на ринку м'ясних копченостей в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку м'ясних копченостей в Україні

Перелік таблиць:

1. Показники ємності ринку м'ясних копченостей в Україні в 2013 - 2017 рр., тыс. т

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва м'ясних копченостей в Україні за 2013 - 2017 рр., в натуральному вираженні, тис. т
2. Динаміка експорту м'ясних копченостей з України в 2013 - 2017 рр., в натуральному вираженні, т
3. Географічна структура експорту м'ясних копченостей з України за 2013 р., 2017 р., в натуральному вираженні, %
4. Динаміка імпорту м'ясних копченостей в Україну в 2013 - 2017 рр., в натуральному вираженні, т
5. Географічна структура імпорту м'ясних копченостей в Україну за 2013 р., 2017 р., в натуральному вираженні, %
6. ТОП-10 брендів на ринку колбасно-м'ясної продукції України в 2017 р.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами