Дата підготовки: | Вересень 2022 року |
Кількість сторінок: | 19, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 7 |
Таблиць: | 11 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting здійснила дослідження ринку ковбасних виробів в Україні. У дослідженні описані основні виробники ковбас та особливості ринку. Проаналізовано тенденції розвитку ринку, розраховано ємність ринку. З урахуванням військового стану в Україні було прораховано обсяг виробництва ковбас у 2022 році. Досліджено компанії з виробництва ковбас та їх статус роботи на момент червня 2022 року.
Проаналізовано вплив м'ясних продуктів на виробництво ковбас. Зображено тенденцію м'яса на забій 2019-2021 року. Вказано головні фактори впливу на ціни м'ясних та ковбасних товарів. Описано майбутні можливості для ковбасної продукції на українському та європейському ринку.
1. Загальна характеристика ринку
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку (фактори впливу, проблеми розвитку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку за досліджувані п’ятимісячні періоди
1.3. Сегментація і структурування ринку (за видами, походженням)
2. Виробництво продукції за досліджувані п’ятимісячні періоди
2.1. Динаміка виробництва в кількісних показниках
2.2. Частки виробників (оцінка на основі загальних трендів та втрат виробництв під час військового стану)
3. Основні оператори ринку (виробники та імпортери)
3.1. Перелік основних операторів ринку і їх структурування (юридична інформація, види діяльності і спеціалізація; товарні групи, торговельні марки і асортимент; регіональна представленість)
4. Зовнішня торгівля
4.1. Експорт ковбас з України за досліджувані п’ятимісячні періоди (обсяги, структура, географія, частки експортерів)
4.2. Імпорт ковбас в Україну за досліджувані п’ятимісячні періоди
(обсяги, структура, географія, частки імпортерів)
5. Ціна і ціноутворення на ринку. Динаміка цін на продукцію
6. Зміни в споживанні та в споживчих вподобаннях з початку 2022 року
7. Висновки. Прогнозні показники ринку
1. Ємність ринку ковбасних виробів у натуральному вираженні,т, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.
2. Ємність ринку ковбасних виробів у натуральному вираженні за видами, т, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.
3. Обсяги виробництва і реалізації ковбасних виробів у натуральному вираженні, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.(оцінка)
4. Обсяги виробництва і реалізації ковбасних виробів у натуральному вираженні за видами, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.(оцінка)
5. Частки виробників на ринку ковбасних виробів, в натуральному та відсотковому вираженні жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.(оцінка)
6. Основні оператори ринку ковбасних виробів
7. Сегментація операторів ринку за асортиментними групами
8. Сегментація операторів ринку за регіонами
9. Обсяги експорту ковбасних виробів з України в натуральному та вартісному вираженні, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.(оцінка)
10. Обсяги імпорту ковбасних виробів в Україну в натуральному та вартісному вираженні, жовтень 2021р.-лютий 2022р., березень 2022р.-липень 2022р.(оцінка)
11. Географія імпортних поставок ковбасних виробів в Україну у натуральному та грошовому вираженні, жовтень-грудень 2021 рр.
1. Динаміка реалізації на забій сільськогосподарських тварин за 2 пів. 2021 – 1 пів. 2022 рр., в натуральному вираженні, тис. т
2. Структура ринку ковбасних виробів за видами
3. Співвідношення закритих підприємств ковбасної продукції станом на 06.2022
4. Географія поставок ковбасних виробів, 2021 р.
5. Структура імпорту ковбасних виробів в Україну у натуральному вираженні, т
6. Поточні середні ціни на ковбасні вироби, серпень 2022, грн/кг
7. Індекс споживчих цін на ковбасні вироби в асортименті