Дата підготовки: | Лютий 2005 року |
Кількість сторінок: | 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 8 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд українського ринку курячого м'яса, підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting, містить загальну характеристику ринкового спрямування. Відзначено, що потенційна ємність українського ринку м'яса птиці в 2004 році оцінюється в 650 тис. Тонн в рік, фінансова ємність - 5,13 млрд. Грн. Представлені динаміка виробництва продукції в залежності від видів м'яса (яловичина, свинина, куряче м'ясо) в 1999-2004 рр., А також структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами (бройлери, качки, індички, перепела, страуси, фазани та ін.) . Звіт включає обсяги і структуру експорту / імпорту м'яса птиці по країнам. Розглянуто найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса. Виявлено, що птахівницька галузь характеризується високою концентрацією. Більше 90% виробництва курячої продукції контролює дев'ять підприємств, основними з яких є "Миронівський хлібопродукт" (ТМ "Наша Ряба"), що володіє трьома птахівницькими підприємствами, компанія "Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата"), Підприємство з іноземними інвестиціями "Курганський бройлер ", зареєстрована в Харківській області, СП" Рубі Роуз Агрікол Ко. " (ТМ "Морозівські курчата"), Птахокомбінат "Дніпровський" (ТМ "Нікополь"). Представлені середні оптові ціни курячої тушки на внутрішньому ринку України. Поданий прогноз розвитку ринку.
1. Загальна характеристика ринку, виробництво.
1.1. Структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами.
1.2. Динаміка виробництва основних видів м'яса в Україні.
1.3. Промислове виробництво курячого м'яса в Україні.
2. Імпорт.
2.1. Структура імпорту м'яса птиці по країнам.
3. Експорт.
4. Найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса.
5. Динаміка цін на внутрішньому ринку курячого м'яса.
6. Прогноз розвитку ринку.
1. Загальна характеристика ринку, виробництво.
1.1. Структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами.
1.2. Динаміка виробництва основних видів м'яса в Україні.
1.3. Промислове виробництво курячого м'яса в Україні.
2. Імпорт.
2.1. Структура імпорту м'яса птиці по країнам.
3. Експорт.
4. Найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса.
5. Динаміка цін на внутрішньому ринку курячого м'яса.
6. Прогноз розвитку ринку.