in stock

Аналіз ринку курячого м'яса України. 2005

Загальна характеристика
Дата підготовки: Лютий 2005 року
Кількість сторінок: 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 8
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
150 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Огляд українського ринку курячого м'яса, підготовлений аналітиками компанії Pro-Consulting, містить загальну характеристику ринкового спрямування. Відзначено, що потенційна ємність українського ринку м'яса птиці в 2004 році оцінюється в 650 тис. Тонн в рік, фінансова ємність - 5,13 млрд. Грн. Представлені динаміка виробництва продукції в залежності від видів м'яса (яловичина, свинина, куряче м'ясо) в 1999-2004 рр., А також структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами (бройлери, качки, індички, перепела, страуси, фазани та ін.) . Звіт включає обсяги і структуру експорту / імпорту м'яса птиці по країнам. Розглянуто найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса. Виявлено, що птахівницька галузь характеризується високою концентрацією. Більше 90% виробництва курячої продукції контролює дев'ять підприємств, основними з яких є "Миронівський хлібопродукт" (ТМ "Наша Ряба"), що володіє трьома птахівницькими підприємствами, компанія "Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата"), Підприємство з іноземними інвестиціями "Курганський бройлер ", зареєстрована в Харківській області, СП" Рубі Роуз Агрікол Ко. " (ТМ "Морозівські курчата"), Птахокомбінат "Дніпровський" (ТМ "Нікополь"). Представлені середні оптові ціни курячої тушки на внутрішньому ринку України. Поданий прогноз розвитку ринку.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку, виробництво.
1.1. Структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами.
1.2. Динаміка виробництва основних видів м'яса в Україні.
1.3. Промислове виробництво курячого м'яса в Україні.
2. Імпорт.
2.1. Структура імпорту м'яса птиці по країнам.
3. Експорт.
4. Найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса.
5. Динаміка цін на внутрішньому ринку курячого м'яса.
6. Прогноз розвитку ринку.

Перелік графіків і діаграм:

1. Загальна характеристика ринку, виробництво.
1.1. Структура виробництва м'яса птиці в Україні за видами.
1.2. Динаміка виробництва основних видів м'яса в Україні.
1.3. Промислове виробництво курячого м'яса в Україні.
2. Імпорт.
2.1. Структура імпорту м'яса птиці по країнам.
3. Експорт.
4. Найбільші вітчизняні виробники курячого м'яса.
5. Динаміка цін на внутрішньому ринку курячого м'яса.
6. Прогноз розвитку ринку.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами