Бізнес-план салону краси в Україні: місце заспокійливої турботи
1986

Бізнес-план салону краси в Україні: місце заспокійливої турботи

Бізнес-план салону краси в Україні складений компанією Pro Capital Investment за результатами аналізу поточної та прогнозної кон'юнктури б'юті-ринку в нашій країні, який підтвердив високу інвестиційну привабливість напряму бізнесу, обраного для реалізації проекту. Готовий бізнес-план салону краси в Україні можна придбати на сайті компанії

Сучасна цивілізована людина зобов'язана періодично дбати про презентабельність свого зовнішнього вигляду, тому що без цього неможливо підтримувати та підвищувати соціальний статус. Зокрема, за даними споживчих досліджень, середньостатистичний клієнт упродовж життя 480 разів відвідує перукарню. Крім того, чоловіки витрачають до 5 місяців відведеного їм «життєвого» часу на гоління, а жінки втричі більше – на макіяж.

Ознайомтесь із типовою структурою бізнес-плану за стандартами UNIDO

Можливо, вам буде цікавий матеріал про бізнес-план квіткового салону в Україні

У наш тривожний час, коли люди зазнають підвищеного стресу від наслідків пандемії COVID-19 та боротьби з нею, а також нестабільності суспільно-політичної та економічної обстановки в країні, салон краси з його заспокійливою обстановкою та розслаблюючими процедурами може стати не лише провайдером послуг для догляду за тілом, а також місцем психологічної релаксації, що стане додатковим чинником залучення клієнтів.

Бізнес-план салону краси в Україні, Розроблений компанією Pro Capital Investment, передбачає створення закладу для людей із середнім рівнем доходу. Його відмінними характеристиками будуть:

• зручне розташування;
  • висока якість послуг;
  • доступні ціни.

Більше 80 готових бізнес-планів – перейдіть в каталог

Приміщення для розміщення салону краси передбачається орендувати на 3-5 років, але за винятком суборенди та оформлення договору на третіх осіб. Розмір орендної плати повинен дозволяти підприємству перебувати на запланованому рівні рентабельності продажу 13%.

Фінансові розрахунки, зроблені в рамках бізнес-плану салону краси в Україні, показують, що для реалізації проекту буде потрібно близько $60 тисяч, а період окупності інвестицій з урахуванням дисконтування не перевищить три роки.

Також прочитайте про бізнес-ідею відкриття мінімаркету в Україні